€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Nan Optipro 1 Groeimelk / Melkpoeder 0 Tot 6 Maand 800g CNK 2632156 - Nan€ 14,60

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Nan Optipro 1 Groeimelk / Melkpoeder 0 Tot 6 Maand is een 1ste leeftijdsmelk (0-6 maanden) die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek. Deze is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen.

Indicatie
NAN® OPTIPRO® 1 is een 1ste leeftijdsmelk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek. Deze is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen.

• Kan na een medisch verzoek gebruikt worden in combinatie met moedermelk 
• Deze zuigenlingenmelk bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de Omega-3 vetzuren (DHA).

Eigenschappen
Belangrijke informatie: De beste manier om een ​​baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. 

Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.

Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven, is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico's voor de gezondheid van je baby te voorkomen.

Samenstelling
Gedemineraliseerde melkwei, magere melk, palmoleïne, lactose, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumcitraat, visolie, kaliumhydroxide, kaliumcitraat, magnesiumchloride, sojalecithine, zuurteregelaar: citroenzuur; plantaardige olie van mortierella alpina, kaliumchloride, natriumchloride, L-fenylalanine, natriumfosfaat, vitamines (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B6, D, K, B2, foliumzuur, B12, biotine), calciumhydroxide, Bifidus (BL) cultuur, taurine, ijzersulfaat, L-histidine, inositol, nucleotiden, zinksulfaat, L-carnitine, kopersulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, wei-eiwitconcentraat.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen