€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Optifibre Pdr 250g Verv.2646826 CNK 3341054 - Nestle€ 20,39 (-11%)

€ 18,15 U bespaart € 2,24

Korting geldig van 01/08/2020 tot 31/08/2020

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Optifibre is een poedervormige aanvullende dieetvoeding voor medisch gebruik, bron van 100% oplosbare vezels, gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom (PHGG). Met Optifibre kunnen mensen die last hebben van darmpassageproblematiek zoals obstipatie (ook wel constipatie genoemd), zelf veel doen om de darmwerking gezond te houden. Dankzij de volledig oplosbare vezels wordt de natuurlijke darmwerking ondersteund.

Met Optifibre kan het vezelgehalte van de voeding van personen met darmpassageklachten verhoogd worden.

Optifibre is een vezelrijk poeder dat volledig reuk- en smaakloos is en volledig oplost in dranken en gerechten. Hierdoor kan Optifibre probleemloos met elke (gemalen) maaltijd of drank worden gemengd. Dus ook met koffie, thee of water. Optifibre poeder bevat 100% volledig oplosbare vezels in de vorm van gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom (PHGG). Een maatschepje van 5 g bevat maar liefst 4,3 g vezels. Er zijn geen suikers toegevoegd, het bevat van nature aanwezige suikers.

Optifibre van Nestlé Health Science is verkrijgbaar in een blik (250 g) met maatschepje (5 g). De werking van Optifibre is na ongeveer 3 weken optimaal.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN INFORMATIE
Ingrediënten: Gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom. Kan sporen van melk bevatten. Glutenvrij.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen