€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

A.vogel Aesculaforce Forte 50 Tabletten 2271534 - A. Vogel16,98 (-33%)

11,38

Je bespaart € 5,60

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Aesculus hippocastanum draagt bij tot een goede bloedcirculatie in de benen en helpt zo bij de verlichting van zware, vermoeide en ontsierde benen.

A.Vogel Aesculaforce forte is een krachtige tablet op basis van Aesculus hippocastanum (paardekastanje), die zorgt voor het behoud van sterke vaten en een goede ondersteuning/intensieve verzorging geeft bij zware, vermoeide en extra belaste benen. De paardekastanje staat van oudsher bekend om zijn positieve invloed op de vaten.

A.Vogel Aesculaforce forte bevat een uitgekiend gestandaardiseerd extract met 50 mg aescine (een bestanddeel van de paardenkastanje) per tablet. Het complexe standaardisatieproces zorgt voor een constante kwaliteit.

De laatste wetenschappelijke inzichten geven aan dat een sterk geconcentreerde doseringsvorm van 1x 50 mg aescine per dag een gunstige invloed heeft op de inwendige circulatie en zorgt voor het behoud van sterke vaatwanden.

Indicatie

Aesculus hippocastanum draagt bij tot een goede bloedcirculatie in de benen en helpt zo bij de verlichting van zware, vermoeide en ontsierde benen.

Gebruik

Gebruik en dosering:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1x per dag 1 tablet tijdens de maaltijd met wat water innemen.

Eigenschappen

Voor extra weerstandStimuleert het immuunsysteem Sneller weer fit na een mindere periode Slechts 1 tablet per dag 100% natuurlijk

Samenstelling

Vulstof: microkristallijne cellulose; witte paardekastanje extract (Aesculus hippocastanum L.) 157,50 - 225,00 mg; vulstof: maïszetmeel; omhulling: methacrylzuur ethylacrylaat copolymeer (1:1) dispersie 30%; bindmiddel: copovidone; omhulling: methacrylzuur methylmethacrylaat copolymeer (1:1); bindmiddel: silicium dioxide; desintegreermiddel: glycine soja (soja); smeermiddel: talk; weekmaker: triethylcitraat.

Contra indicatie
  • Vanaf 12 jaar.
  • Dit product kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap.
  • Dit product kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.