€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

A.vogel Molkosan Fruit 500ml 3012945 - A. Vogel12,99 (-32%)

8,83

Je bespaart € 4,16

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Molkosan® Fruit van A.Vogel is een weidrank met fruit en calcium. Het is een bron van calcium die bijdraagt aan een evenwichtige vertering. De combinatie van wei, appel, aronia-bessen en stevia geeft Molkosan® Fruit een milde en aangename, verfrissende en licht zure smaak.

Indicatie

  • Gezonde dorstlesser met fruitsmaak met veel L+ melkzuur, caloriearm en lactosevrij
  • Bij spijsverteringsproblemen

Gebruik

  • Voeg 2 eetlepels Molkosan Fruit toe aan een glas mineraalwater (200 ml) en je hebt een heerlijke drank. 
  • Het mag toegevoegd worden aan een smoothie of dessert.
  • Lekker bij of na de maaltijd.
  • Drink 1 glas Molkosan® Fruit minimaal 10 dagen achter elkaar elke dag, om de voordelen te voelen.

Eigenschappen

Melkwei is de waterige, geelachtige vloeistof die tijdens het produceren van kaas ontstaat. Het is bijna vetvrij en bevat melkzuur, vitamine B1 en B6, kalium, calcium en andere mineralen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de verbetering van de spijsvertering en een goede werking van de darmen. Het melkwei-concentraat Molkosan met L+ melkzuur is afkomstig van de melk van koeien die grazen op de hoogst gelegen bergweiden van het Zwitserse Appenzellerland. Niet alleen de melk en kaas zijn daardoor erg goed, ook het bijproduct, de melkwei, is van bijzonder hoge kwaliteit.

In melkwei zit orootzuur (de weifactor genoemd). Dit zuur wordt voor 100% door het lichaam opgenomen en wordt zeer snel getransporteerd naar die zones van het lichaam waar het werkzaam moet zijn.

Het heeft drie belangrijke gezondheidsvoordelen:

  • Orootzuur is de werkelijke groei-factor van het lichaam: het bevordert de aanmaak van DNA en RNA in de celkernen van de weefsels.
  • Orootzuur bevordert het transport van minerale zouten in het lichaam naar de plaatsen waar het werkzaam moet zijn.
  • Orootzuur is gunstig voor de werking van de lever.

Je beschikt over bepaalde enzymen om dit L+ melkzuur goed te kunnen verteren. Zo wordt het een basische stof die goed opneembaar is én gezond.

Samenstelling

Molkosan Fruit van A.Vogel is een melkweidrank die bereid is uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk, sap van granaatappel, aroniabes en verrijkt met stevia. Deze drank is caloriearm, lactosevrij en bevat geen suiker.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.