€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Bodysol

Bodysol biedt een complete huid- en haarverzorgingslijn aan voor het hele gezin. Dankzij hun natuurlijke en milde ingrediënten zijn ze zacht voor de huid en geschikt voor dagelijks gebruik. Alle producten uit het Bodysol-gamma zijn bovendien hypoallergeen en bijgevolg uiterst veilig voor elk huidtype. Speciaal voor de gevoelige huid is er tevens de lijn Bodysol Sensitive Protect.

Het is belangrijk om uw huid dagelijks te beschermen, ook wanneer u geen huidproblemen heeft. Meerdere factoren zorgen er immers voor dat uw huid het hard te verduren krijgt. Denk maar aan stress, koude, wind, zon … Bodysol biedt een ruime selectie van shampoo, douchegel, badolie, body milk, dag- en nachtcrème, deodorant, enz., zodat het hele gezin zich kan wapenen tegen de invloeden van buitenaf en het pure plezier van de dagelijkse huidverzorging mag ervaren.

Bodysol verrast graag met ‘limited editions’ van zijn doucheproducten en met originele ontwerpen van handwashes. Ontdek en koop ze hier eenvoudig online! Ook wie op zoek is naar hypoallergene zonneproducten, kan in het brede gamma van Bodysol terecht. Een zonneproduct van Bodysol kopen doet u trouwens ook eenvoudig en veilig in onze online apotheek.


1 - 17 van de 17 producten