€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Excilor Forte Schimmelnagels 30ml 3500444 - Excilor32,90 (-30%)

23,03

Je bespaart € 9,87

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Schimmelnagels herken je meestal aan de nagelranden die verkleuren. De schimmel kruipt onder of in de nagel en veroorzaakt een verdikking of de nagel wordt brokkelig. Soms kan de nagel gedeeltelijk of volledig loslaten, wat pijn kan veroorzaken.

Schimmelinfecties ontstaan, meestal op teennagels, door overmatig vocht, warmte, transpiratie of mogelijk gebrekkige hygiëne. Het dragen van te nauwe schoenen en transpirerende voeten vormen een ideale omgeving voor de ontwikkeling van schimmels. Schimmelinfecties worden ook overgedragen op andere personen (vb. via gemeenschappelijke doucheruimtes). U kunt ook uzelf besmetten: één schimmelnagel kan voldoende zijn om de andere nagels aan te tasten. Sommige mensen (diabetici, cortisone gebruikers, mensen met een verminderde afweer) zijn gevoeliger voor schimmelinfecties. Behandel ze tijdig: hoe kleiner de infectie, hoe korter de behandelingsduur.

U kan geïnfecteerde teennagels voorkomen door uw voeten regelmatig te wassen en grondig af te spoelen. Droog de voeten goed af, vooral tussen de tenen. Draag schone, katoenen of wollen sokken. Draag ventilerende, niet te nauwe schoenen. Wissel regelmatig van schoenen. Gebruik een schimmel verwijderend product voor de schoenen. Draag slippers in ruimtes waar veel mensen op blote voeten lopen.

Indicatie

- Voor behandeling van schimmelnagel of kalknagel (onychomycose)

Gebruik

Maak de nagel proper. Indien je nagellak draagt, verwijder deze dan volledig voordat je Excilor® FORTE voor de eerste keer gebruikt.

Gebruik het borsteltje om de volledige nagel te bedekken met een laag Excilor® FORTE. Laat drogen (3 à 5 minuten) voor je sokken/schoenen aan trekt. Indien gewenst, nagellak aanbrengen op de droge laag.

Na 24h verwijder je de film. Dit doe je door een hoekje los te trekken en de film zo van de nagel te rollen. Indien je nagellak hebt aangebracht, verwijder je de laag Excilor en de nagellak in een handomdraai.

Samenstelling

Water, polyurethaan, azijnzuur, pepermunt olie, octlyl gallaat, polysorbaat 80, dehydroazijnzuur, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, conserveermiddel, biotine.