Gratis levering vanaf € 49
5% welkomstkorting WELKOM5
Voor 12u besteld, vandaag verzonden

Collastine Natural Energy Caps 120 3711587 - Natural Energy99,99 (-2%)

97,99

Je bespaart € 2,00

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Collageenvezels vindt men hoofdzakelijk terug in huid, pees, bot en kraakbeen. Collageen geeft structuur, stevigheid en elasticiteit aan onze huid, pezen, kraakbeen en botten maar ook aan tal van andere organen in ons lichaam. Collageenvezels vormen een netwerk, de extra-cellulaire matrix , waarin de cellen van het betreffende weefsel groeien en zich reproduceren. Het collageen van de extracellulaire matrix fungeert als stevige structuur en tegelijkertijd als bindmiddel voor de verschillende onderdelen van het betreffende weefsel. Naast zijn structurele eigenschappen fungeert collageen ook als een belangrijke katalysator voor de groei en het herstel van vrijwel alle lichaamsweefsels. De productie van collageen in ons lichaam neemt echter aanzienlijk af met veroudering. Dit proces, begint reeds vanaf de leeftijd van twintig jaar en luidt zo de veroudering in van voornamelijk onze huid en in mindere mate onze pezen botten en kraakbeen.

Indicatie

Indiciatie

  • Ter preventie van huidveroudering.
  • Ter versteviging van de huid, pezen, kraakbeen en botten.
  • Kan fijne rimpeltjes doen vervagen. - Verbetert de huidtextuur.
  • Voor een sneller herstel bij pees-, kraakbeen- en botletsels.
  • Ter preventie van veroudering van onze pezen, kraakbeen en botten.
  • Voor een sneller herstel van huidwondjes.
  • Daling van gewicht en lichaamsvet als aangename bijwerking.
Gebruik

Gebruik 2 capsules per dag innemen met een glas water, na de hoofdmaaltijd.

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Eigenschappen

Eigenschappen In elk doosje zitten 120 capsules

Samenstelling

Compositie Ingrediënten per 2 capsules Collageenhydrolysaat 350mg, Gemicroniseerd collageenhydrolysaat 350mg, Gelatine, Gelyophyliseerd collageen (triple helix) 20mg, Elastine (Vis) 20mg, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Chlorofyl 1mg

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.