€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
106005
173948

Puressentiel Anti-beet Roller 5ml 2783371 - Puressentiel12,80 (-29%)

9,09

Je bespaart € 3,71

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Een concentraat van 11 essentiële oliën met dubbele werking en ontstekingsremmende, ontsmettende, pijnstillende en regenererende eigenschappen, ideaal om te ontsmetten en de pijn en de jeuk te verzachten bij insectenbeten.De 11 essentiële oliën van deze roller zonder chemisch insecticide hebben ook een insectenverdrijvende werking om insecten en ander stekend ongedierte op afstand te houden: muggen, wespen, bijen, horzels, daasvliegen, teken, larven van herfstmijten, vliegen, steekmuggen, spinnen, vlooien, …

Het fris effect van de stalen kogel van de roller in combinatie met de kalmerende eigenschappen verzacht snel en efficiënt de jeuk en het branderig gevoel. Met zijn kleine en praktische formaat is hij altijd binnen handbereik!

Gebruik

Goed schudden vóór gebruik.

  • Om de insectenbeten te ontsmetten en te verzachten: breng de roller op de te behandelen zone aan. Het fris effect van de stalen kogel in combinatie met de kalmerende eigenschappen verzacht snel en efficiënt de jeuk en het branderig gevoel.

Op het gezicht: Vermijd de oog- en mondomtrek bij het aanbrengen.

  • Voor een insectenwerende werking: met cirkelvormige bewegingen aanbrengen op de huid van kleine blote lichaamsdelen (handen, gezicht, hals, enkels).

Na gebruik uw handen goed wassen.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
  • Link naar de algemene gebruiksvoorzorgen
Samenstelling

Combinatie van 11 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Ceylon-citronella, Braziliaanse citronella, Kruidnagel, Eucalyptus citriodora, Geranium bourbon, Lavendel officinalis, Lavendula, Lemongrass, Pepermunt, Niaouli, Theeboom
Contra indicatie
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.