€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
169407

La Roche Posay Hydraphase Intens Ogen 15ml CNK 2748473 - La Roche Posay€ 20,95 (-25%)

€ 15,71 Je bespaart € 5,24

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Een intensieve, doelgerichte en efficiënte hydratatie dank zij Gefragmenteerd Hyaluronzuur, om uitdrogingslijntjes glad te strijken. Werkzaam tegen oogwallen en gezwollen oogleden dank zij de verbinding van drainerende cafeïne en ontzwellend thermaal water van La Roche-Posay. Dit effect wordt nog versterkt door de originele aanbrengtechniek.

Indicatie

Uitdrogingslijntjes, oogwallen, gezwollen oogleden.

Gebruik
  1. Een dotje product verdelen in kleine toetsen verdelen over de oogcontour,2. De crème met heel lichte bewegingen uitstrijken,3. Om wallen te doen slinken, gladstrijkende bewegingen maken over het onderste ooglid, van de binnenste ooghoeken naar de slapen toe. Afsluiten met een lichte drukbeweging op de slapen om de lymfecirculatie te activeren,4. Om uitdrogingslijntjes uit te vlakken, een reeks licht tokkelende bewegingen maken rond de ogen.
Eigenschappen

De huid is weer gehydrateerd en glad, de oogleden zijn ontspannen.

Samenstelling

AQUA / WATERGLYCERINCARBOMERGLYCINE SOJA PROTEIN / SOYBEAN PROTEINCAFFEINEISOHEXADECANESODIUM COCOYL GLUTAMATESODIUM HYALURONATESODIUM HYDROXIDEDISODIUM EDTAHYDROLYZED HYALURONIC ACIDCAPRYLYL GLYCOLPOLYSORBATE 80ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMERPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATE

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen