€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
118068
118069
118070

Klorane Capil. Olie Mango Nf 125ml CNK 3081015 - Klorane€ 14,00 (-25%)

€ 10,50 U bespaart € 3,50

Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden


OlieMango

Mangifera indica L.

Mango-olie is een multifunctioneel elixir dat het haar langdurig voedt zonder het te verzwaren. Dankzij haar UV-filter beschermt deze droge olie het aan agressieve omgevingsfactoren (zon, zee- en zwembadwater) blootgestelde haar en strijkt ze de haarvezel glad om het haar tegen uitdroging te beschermen. Het haar wordt gevoed en beschermd en ziet er opnieuw stralend uit.

Indicatie

Voedend

Voor droog haar

Gebruik

Rechtstreeks op droog of vochtig haar verstuiven (de volledige haardos). De "dry touch' mango-olie voor blootstelling aan de zon aanbrengen om uw haar tegen UV-stralen te beschermen zonder het te verzwaren. De waterproof formule is ideaal op het strand!

Eigenschappen

De mango-olie is een multifunctioneel elixir dat het haar langdurig voedt zonder het te verzwaren. Dankzij de UV-filters beschermt deze olie het haar tegen agressieve omgevingsfactoren (zon, zee, zwembad) en strijkt ze de haarvezel glad om uitdroging te voorkomen. Het haar is gevoed en beschermd en ziet er stralend uit. Glanzend en zijdezacht - 94% tevreden reacties*, Zachter - 91% tevreden reacties** *Tevredenheidstest - 32 personen - na 1ste gebruik. **Tevredenheidstest - 32 personen - na 21 dagen gebruik. Onder dermatologisch toezicht getest.

Samenstelling

SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT), ISODECYL NEOPENTANOATE, ISODODECANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, WATER (AQUA), BHT, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, FRAGRANCE (PARFUM), GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER (MANGIFERA INDICA SEED BUTTER).

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen