€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Proshield Plus Huidbeschermer Zalf Tube 115g CNK 2731008 - Smith & Nephew€ 25,61 (-18%)

€ 21,00 U bespaart € 4,61

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Gebruik

Reinig het gehele huidgebied grondig met een geschikt reinigingsmiddel zoals PROSHIELD◊ Foam & Spray. Was of reinig de handen, knijp de zalf uit de tube en breng een laag PROSHIELD Plus aan. Zo vaak als nodig herhalen.

Eigenschappen

PROSHIELD◊ Plus huidbeschermer is een gladde, dik-vloeibare, vetvrije, geurloze vochtbarrièrecrème die geïrriteerde, gesprongen, gebarsten droge huid helpt voorkomen en beschermen. De voor dagelijks gebruik geschikte PROSHIELD◊ Plus kleeft goed aan vochtige en droge huid.

Voordelen Effectieve barrière - tegen huidirritatie Preventie - geschikt voor dagelijks gebruik als preventieve maatregel om de gezonde huid te beschermen tegen de invloed van incontinentie Bescherming - eenvoudig aan te brengen op de beschadigde huid en blijft goed zitten op een vochtige huid Biedt de huid bescherming tegen diarree en incontinentie Vochtinbrengend - geïndiceerd om een droge huid te beschermen en hydrateren Verstopt absorberende kompressen of verbanden niet

Contra indicatie

PROSHIELD◊ Plus is bestemd voor de verzorging van intacte of beschadigde huid bij veel voorkomende ernstige of chronische diarree of incontinentie. Ook bestemd voor het inbrengen van vocht en beschermen van een zeer droge huid.

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen