€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Promotie
195789

Vitis Gezond Tandvlees Mondspoeling 500ml 3293230 - Dentaid8,35 (-39%)

5,09

Je bespaart € 3,26

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Tandvlees is een belangrijk onderdeel van de mond. Het draagt o.a. bij aan de verankering van de tanden, waardoor kauwen mogelijk is. Daarbij vormt het een bescherming tegen invloeden van buitenaf. Wanneer tandvlees niet goed verzorgd wordt, kan plakvorming optreden en kunnen na verloop van tijd tandvleesproblemen ontstaan.

Redenen om Vitis Gezond Tandvlees Mondspoeling te gebruiken

Vitis Gezond Tandvlees Mondspoeling voor dagelijks gebruik is speciaal geformuleerd om de mondhygiëne te verbeteren in geval van kwetsbaar tandvlees.

  • Vermindert de vorming van tandplak (biofilm)
  • Verbetert de conditie van het tandvlees
  • Versterkt het tandglazuur
SamenstellingWerking
Cetylpyridinium chlorideReduceert de vorming van de biofilm (plaque-opbouw).
PermetholHeeft een astrigente werking op het tandvlees.
Panthenol (Pro-vitamine B5)Beschermt en versterkt het tandvlees.
Zink lactaatHeeft een astrigente werking op het tandvlees. Verhoogt de substantiviteit van de CPC (hechtende eigenschap), waardoor de werking verlengd wordt.
Bevat Natriumfluoride (226ppm)Versterkt en verhardt het tandglazuur.

Instructies voor gebruik

Poets de tanden met een tandenborstel en een tandpasta speciaal voor kwetsbaar tandvlees, zoals Vitis Gezond Tandvlees Mondspoeling. Spoel na het poetsen gedurende 30 seconden met 15 ml VITIS gezond tandvlees mondspoelmiddel worden ook de moeilijk bereikbare plaatsen in de mond bereikt en kunnen de bestanddelen van het mondspoelmiddel langer in de mond aanwezig blijven.

Voor een optimale effectiviteit wordt geadviseerd niet met water na te spoelen en niet direct na het spoelen te eten of te drinken.

VITIS gezond tandvlees mondspoelmiddel Met 0,05% Cpc bevat geen alcohol om het tandvlees niet te irriteren en is om die reden ook geschikt voor dagelijks gebruik in geval van gevoelig en kwetsbaar tandvlees.

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet doorslikken.