€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Difrax Fopspeen Natural Newborn Pure Pistache 4166161 - Difrax5,49 (-20%)

4,39

Je bespaart € 1,10

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


De Difrax Fopspeen Newborn Natural voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren en premature baby’s.

  • De vlindervorm laat het neusje vrij
  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
  • Ontwikkeld door Difrax medisch team

De nieuwe Pure collectie van Difrax bestaat uit natuurlijke aardetinten. De rustige neutrale fopspenen zijn er in verschillende maten, zo blijft de fopspeen passend bij de zuigbehoefte van je kindje.
 

Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt.
 

De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.
 

Advies: vervang een fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of dit onbeschadigd is.