€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Bepanthol Babyzalf - Rode Billetjes En Tepelkloven 100g + 50g Gratis 1306836 - BayerDeze promoverpakking is geldig zolang de voorraad strekt.

Bepanthol Babyzalf verzacht babybilletjes vanaf de eerste tekenen van roodheid, beschermt dankzij lanoline én ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. 

Eigenschappen

Door een hoge concentratie aan vetten (70 % lipiden) vormt Bepanthol Babyzalf een transparante beschermende laag op de babyhuid. Dit doorzichtige laagje beschermt tegen invloeden van buitenaf zonder de huid af te sluiten en laat toe de evolutie van de huid te volgen. Bevat geen bewaarmiddelen en parfum.

Indicatie

  • Ter bescherming en verzorging van babybilletjes vanaf de eerste tekenen van roodheid
  • Ter bescherming van de borsten tijdens de borstvoeding om de tepels zacht en glad te houden
  • Geschikt voor baby’s, ook voor premature baby’s

Gebruik

  • Rode Babybilletjes: bij iedere luierwissel een dun laagje Bepanthol Babyzalf aanbrengen op een gereinigde huid.   Indien bij het gebruik van Bepanthol Babyzalf na een 3-tal dagen geen verbetering van de rode billetjes optreedt, wordt aangeraden een arts te raadplegen.
  • Verzorging van de tepels: na elke borstvoeding een dunne laag Bepanthol Babyzalf aanbrengen op de tepels.  Voor het voeden, eventuele resten babyzalf afvegen met een tissue.