€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Vitis Kids Gel Tandpasta 50ml CNK 3747870 - Dentaid€ 4,75 (-22%)

€ 3,71 U bespaart € 1,04

Korting geldig van 01/09/2020 tot 30/09/2020

Bestel voor 12u, vandaag verzonden


Indicatie

Indicatie

VITIS Kids Tandgel is speciaal ontwikkeld om melktanden in de fase van het wisselgebit gezond te houden. De tandgel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dankzij de actieve stoffen natriumfluoride 0.221% en xylitol 2.5% , helpt VITIS Kids Tandgel preventief tegen cariës (gaatjes) en remineraliseert de gel het tandglazuur. VITIS Kids Tandgel heeft een lage schuringswaarde, waardoor melktanden niet beschadigen tijdens het poetsen.

VITIS Kids Tandgel heeft een aangename frisse kersensmaak waardoor kinderen al op vroege leeftijd een goede en plezierige poetsgewoonte aan kunnen leren. Met VITIS Kids Tandgel wordt tandenpoetsen vanzelf een leuk moment.

Gebruik

Tijdens de eerste levensjaren vinden er in de mond grote veranderingen plaats. In elke levensfase heeft de mond een specifieke verzorging nodig zodat de mondholte zich in elke fase op een juiste manier kan ontwikkelen.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar om melktanden in de fase van het wisselgebit gezond te houden.
  • VITIS Kids Tandgel heeft een aangename frisse kersensmaak waardoor kinderen al op vroege leeftijd een goede en plezierige poetsgewoonte aan kunnen leren. Met VITIS Kids Tandgel wordt tandenpoetsen vanzelf een leuk moment.
  • Poetsinstructie: 2x per dag onder begeleiding van volwassene, minimaal 2 minuten (na)poetsen. Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan.
  • Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt.
  • Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.
Samenstelling

Actieve bestanddelen

  • Natriumfluoride 0.221%: Remineraliseert het glazuur en voorkomt tandbederf. (1.000 ppm fluoride-ion) *
  • Xylitol 2,5% - Geeft een frisse smaak in de mond.
  • VITIS Kids Tandgel bevat géén van de volgende stoffen: suiker, zuivelproducten, gluten, SLS (natriumlaurylsulfaat). Het is geschikt voor mensen met coeliakie en mensen die lactose-intolerant zijn.

Concentratie aanbevolen in de richtlijnen van de European Academy of Pediatric Dentistry (EAPD)

Opgelet! Contacteer uw behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden.

Beoordelingen