🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €29FREE29
Uitstekend

Elien:


Plaats een review en win een luxe waterkoker!

- Elien

Koop een P&G product en beoordeel je aankoop voor eind mei. In juni belonen 37 personen met een waterkoker t.w.v. €30. 

Lees meer

Magnesium

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Magnesium is onmisbaar voor het goed functioneren van je lichaam. Het is noodzakelijk om voldoende en op regelmatige basis magnesium in te nemen, want ons lichaam kan het zelf niet aanmaken, en een magnesiumtekort kan vervelende gevolgen hebben

Lees meer

Welke basisverzorging heb je als man écht nodig?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Iedereen weet dat een eerste indruk belangrijk is. En dat begint met een goede persoonlijke verzorging. Meer en meer mannen zijn zich hiervan bewust en kopen vaker verzorgingsproducten. De cosmeticasector speelt daar gretig op in door tal van mannenproducten te produceren. Maar wat heb je nu écht nodig? In deze blog vind je de perfecte mannenverzorging die elke dag een halfuurtje van je tijd in beslag neemt. 

Lees meer

Een beetje sip? Met vitamine D word je weer fit!

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Maar liefst 7 op de 10 Belgen kampt in de winter met een vitamine D-tekort. Bij sommigen houdt dit tekort zelf het hele jaar door aan. Tijdens de donkere wintermaanden word je immuunsysteem sowieso al op de proef gesteld. Wanneer daar nog eens een vitamine D-tekort bijkomt, ben je uiteraard extra kwetsbaar. Reden te meer om dit tekort kost wat kost te vermijden.

Lees meer

Droge ogen: hoe behandel je die het best?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Ogen zijn droog als er te weinig traanvocht is of als de tranen van slechte kwaliteit zijn en daardoor sneller verdampen. De meest voorkomende klachten hiervan zijn: vermoeide, brandende ogen, jeukende ogen en tranende ogen. Wat is de oorzaak en hoe behandel je nu die droge ogen?

Lees meer