🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €29FREE29
Uitstekend

Julie:


Stop Darmkanker! #blauweapotheek

- Julie - Welzijn & Gezondheid

De start van de maand maart betekent ook de start van de Internationale Darmkankermaand.
In België tellen we jaarlijks zo’n 5.000 nieuwe gevallen van darmkanker. Het is de tweede meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen en de derde meest voorkomende bij mannen.

Lees meer

Wratten: hoe krijg je ze, en vooral, hoe raak je er weer vanaf?

- Julie - Schoonheid & Hygiëne

Veel mensen hebben wel eens een wrat gehad. Vooral kinderen hebben er last van. Wratten verschijnen zomaar, en meestal verdwijnen ze ook weer zomaar. Hoewel ze onschuldig zijn en dus meestal vanzelf verdwijnen na enkele maanden tot jaren, kunnen ze esthetisch storend zijn of fysieke klachten veroorzaken. Maar wat zijn wratten eigenlijk? Hoe krijg je ze, en vooral, hoe raak je er weer vanaf?

Lees meer

Tips voor een geslaagde tweede zit

- Julie - Vitamines & Voedingssupplementen

Het lijkt wel of heel de wereld op vakantie is en jij de enige bent met herexamens… het leven is zoooo oneerlijk! Gelukkig ben je écht wel niet de enige. En geloof het of niet: vanaf het moment dat je je diploma in je handen houdt, ben je de trauma’s die je hebt opgelopen tijdens die vreselijke examenperiodes vergeten. Maar dus eerst slagen voor die herexamens, we helpen je graag! 

Lees meer

Een blijvende piep wil je niet! Bescherm je oren tijdens de festivals

- Julie - Welzijn & Gezondheid

Tomorrowland, Pukkelpop, Francofolies, Suikerrock, Laundry Day, … Het festivalseizoen is volop bezig en meer dan ooit zijn we er ons ook van bewust dat festivals zware gevolgen kunnen hebben voor het menselijk oor. Je wil op dat moment misschien wel los gaan op de luide bas, maar zorg dat je over tien jaar nog altijd van muziek kan genieten. De confrontatie met hard en/of langdurig geluid kan namelijk leiden tot blijvende gehoorschade. Preventie is dus de boodschap: draag altijd zorg voor je oren en bescherm ze indien nodig!

Lees meer