Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Marlies:


In geuren en kleuren over etherische oliën

- Marlies - Alternatieve Geneeskunde

Etherische oliën zijn helemaal hip en dat verbaast ons niets. Het aanbod is ruim, de toepassingen zijn divers en er is voor ieder wat wils: van verkwikkende geuren tot zeemzoete aroma’s. Als online apotheek zijn wij bovendien geboeid door de positieve effecten op de gezondheid. Wij nemen je graag mee doorheen de werking, de verschillende gebruikswijzen en de populairste essentiële oliën in het assortiment.

Lees meer

Wat is de beste tandpasta voor jouw gebit?

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Net zoals je persoonlijkheid en DNA, is ook je gebit uniek. Daarom is er niet één tandpasta die bij iedereen past. Gevoelige tanden, gele tanden, kwetsbaar tandvlees … Er zijn tal van factoren waar je rekening mee moet houden. Benieuwd naar de beste tandpasta voor jouw gebit? In deze blogpost helpen we je graag om het bos door de bomen te zien.

Lees meer

Oorzaken en oplossingen bij een chronisch verstopte neus

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Even doorbijten bij een neusverstopping? Met wat geluk ben je na enkele dagen van de hinder verlost. Bij een chronisch verstopte neus is dat jammer genoeg niet het geval. Het fenomeen keert steeds terug en brengt de gebruikelijke kwaaltjes, van droge mond tot reukproblemen, met zich mee. Welke oorzaken liggen aan de grondslag? En nog belangrijker: welke oplossingen heb je voorhanden? Deze blog dompelt je volledig onder in de problematiek. 

Lees meer

Pillen om te vermageren: doelloos of doeltreffend?

- Marlies - Afslanken

Heel wat mensen voeren een eindeloze strijd tegen de kilo’s. Maar afvallen vraagt heel wat engagement en doorzettingsvermogen. Een wondermiddel om in recordtempo in shape te geraken, heeft men voorlopig nog niet gevonden. Zijn pillen om te vermageren de moeite waard? Kunnen ze je ondersteunen in het dieetproces of zijn de effecten minimaal? In deze blog brengen we de mogelijkheden in kaart. 

Lees meer

Chronische vermoeidheid: wanneer slaap niet meer baat

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Voel je je al maandenlang futloos, zelfs wanneer je voldoende rust neemt? Lijkt geen enkel wondermiddel je energie op te krikken? Is de trap oplopen een ware uitputtingsslag? Dan vink je verschillende vakjes van chronische vermoeidheid af. In deze blog treden we dieper in detail, zodat jij exact weet wat deze diagnose inhoudt. 

Lees meer