Marlies:


Chronische vermoeidheid: wanneer slaap niet meer baat

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Voel je je al maandenlang futloos, zelfs wanneer je voldoende rust neemt? Lijkt geen enkel wondermiddel je energie op te krikken? Is de trap oplopen een ware uitputtingsslag? Dan vink je verschillende vakjes van chronische vermoeidheid af. In deze blog treden we dieper in detail, zodat jij exact weet wat deze diagnose inhoudt. 

Lees meer

Last minute cadeau-inspiratie voor Moederdag

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Moederdag is de ideale gelegenheid om je mama eens in de bloemetjes te zetten. Nog geen tijd gehad om een winkel binnen te springen? Geen paniek, wij hebben enkele leuke én budgetvriendelijke lastminutecadeaus voor jou opgelijst!

Lees meer

Waarom zijn mannen gevoeliger aan haarverlies dan vrouwen?

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Heb je je ook al eens afgevraagd hoe het komt dat mannen gevoeliger zijn aan haarverlies dan vrouwen? Bij mannen zien we snel het typische patroon van kaalheid die begint bij het voorhoofd en doorloopt noor de bovenkant van het hoofd. De belangrijkste factoren die hier een rol in spelen zijn erfelijkheid, het mannelijk hormoon testosteron en de haarcyclus.

Lees meer

Tips om te stoppen met roken

- Marlies - Welzijn & Gezondheid

Je hebt het eindelijk beslist: je stopt met roken! Proficiat, want het is niet gemakkelijk om te stoppen. Velen voor jou zijn er in geslaagd om te stoppen, dus jij kan dit ook!

Lees meer