Petra:


Voor- en nadelen van een menstruatiecup

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Wie ongesteld is, kan maandverband of tampons vervangen door een menstruatiecup. Het is een klein bekertje ontworpen met biocompatibele medische siliconen die je inwendig draagt en die je menstruatiebloed opvangt. Het gebruik van de Saforelle menstruatiecup geeft je een gevoel van veiligheid en comfort tijdens jouw minst favoriete periode van de maand. 

Wil je graag eens een menstruatiecup uitproberen? Zorg er dan voor dat je zeker op de hoogte ben van de voor- en nadelen van het product. Wij zetten voor jou alles eens op een rijtje. 

Lees meer

Bestrijd je verkoudheid met A.Vogel

- Petra - Vitamines & Voedingssupplementen

Een verkoudheid opgelopen nu de temperaturen een stuk gedaald zijn? We kennen het allemaal wel: een verstopte of lopende neus, een zere keel, neerslachtigheid, … Gelukkig bestaan er heel wat middeltjes om deze symptomen te verzachten. Hoewel een gemiddelde verkoudheid niet meteen ernstig is, is het wel vervelend. Graag geven we wat meer uitleg hoe je op een natuurlijke wijze je verkoudheid kan aanpakken. Namelijk met de producten van A.Vogel!

Lees meer

Vitaminen, onmisbaar voor ons lichaam

- Petra - Vitamines & Voedingssupplementen

Vitamines zijn chemische verbindingen die onmisbaar zijn voor ons lichaam. Ze spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Ook zijn ze belangrijk voor een goede gezondheid. Vitamines komen van nature voor in onze voeding. Het lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf. Hieronder een overzicht van de verschillende vitaminen, wat ze voor ons lichaam betekenen en in welke voeding ze voorkomen.

Lees meer

Met onze checklist ben je volledig festivalproof!

- Petra - EHBO & Thuiszorg

Binnenkort wordt opnieuw de aftrap gegeven voor het festival seizoen. Het is altijd even nadenken en puzzelen ; wat zijn de weersverwachtingen, wat trek ik aan, wat neem ik allemaal mee? Iedereen legt zijn eigen accenten maar een festival-kit is toch een must. Hieronder sommen we de voornaamste producten op die niet mogen ontbreken.

Lees meer