€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

company

Onze tips om af te slanken na de feestdagen!

Elien Geschreven door Elien - - Afslanken

Zijn er bij u ook enkele kilo’s bijgekomen met de feestdagen? Of heeft u nieuwe voornemens om af te vallen in 2019? Bekijk dan zeker eens onze tips!

Onze tips om af te slanken na de feestdagen!

Een goede voorbereiding is nodig om succesvol af te slanken.

  • Bedenk hoeveel u wil afvallen. Op die manier heeft u een doel voor ogen.
  • Plan beweging of sport in. Beweging zorgt voor een beter metabolisme of anders genaamd stofwisseling, waardoor je vlotter afvalt. Bovendien als u niet genoeg sport tijdens het afvallen, zal uw lichaam spiermassa verliezen in plaats van vet.
  • Zorg voldoende rust en slaap.
  • Drink voldoende water. Luister naar je dorstgevoel. Als u niet graag water drinkt kan u er gerust wat citroen, komkommer of andere kruiden bijdoen.
  • Maak wekelijks een boodschappenlijstje met al uw benodigdheden. Zo kan u vermijden dat u fastfood moet eten omdat u niets vers in huis hebt.
  • Om een jojo-effect te voorkomen is het belangrijk om uw voedingspatroon definitief aan te passen naar wat voor u leefbaar is. 

Onze tips en tricks tijdens het afvallen.

  • Sta elke dag voor het ontbijt op de weegschaal, zodat u de evolutie zelf kan zien. In het begin kan u nog wat bijkomen. Dit omdat uw lichaam nog moet wennen aan uw nieuwe levensstijl. Uw lichaam gaat in een soort van overlevingsmodus. omdat er minder stoffen binnenkomen, gaat het meer stoffen gaan opslaan. Na enkele weken wennen zal u vlot afvallen. De eerste keren dat u eens zeurt zal uw lichaam terug rap bijkomen. Dit omdat uw lichaam in zijn oude routine terugvalt. Maar geen zorgen ook aan af en toe zeuren wordt uw lichaam gewend.
  • Meten is weten. Weeg in het begin uw porties af. Zorg ervoor dat u voldoende groeten en eiwitten binnen krijgt. Een voorbeeld van een warme maaltijd: Verdeel uw bord in 3 delen, een helft groeten +- 300gr, een kwart aardappelen of volkoren granen +- 150gr en een kwart vlees, vis, ei, peulvruchten of vervangproducten +- 150gr. Gebruik daarnaast 10gr of 1 eetlepel vetstof per persoon.
  • Wanneer u een tussendoortje eet, let er dan op dat er +- 100 calorieën inzitten en eet er max 2 van per dag. Bijvoorbeeld 1 koekje van 100 kcal in de voormiddag en 1 yoghurtje van 100 kcal in de namiddag. Beperk u ook tot 2 stukken fruit per dag.

Vergeet niet voldoende te drinken.

 

 

Met het Elimin gamma kunt genieten van water met een lekker smaakje, die ook nog afslankend werkt. 

De doppen Elimin Turn&Go worden in een handomdraai geschroefd op een fles plat water en transformeren uw water in een heerlijke afslankdrank met de verfrissende smaak van mojito of ananas.

Elimin Turn & Go vetverbrander

Sneller afvallen met Modifast

 

 

Om sneller af te vallen kunt u de Modifast Intensive gebruiken. In fase A vervang je het ontbijt, de lunch en het avondeten door drie zakjes Modifast Intensive. Je kunt hierbij kiezen tussen shakes, pudding of muesli. Tijdens fase B en C schakel je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding. Naast eerder genoemde producten, kun je dan ook kiezen uit een reep of een drinkmaaltijd om een maaltijd te vervangen.

Sneller afvallen met Modifast

Meer afvallen met XL-S Medical

Om meer te kunnen afvallen kunt u de eerste maanden uw voeding aanvullen met gespecialiseerde producten uit het XL-S Medical gamma.

De XL-S vetbinder vermindert de opname van vetten, vermindert de eetlust en drang naar zoetigheid, verbetert de darmtransit.
De XL-S max strength vermindert de calorieopname uit complexe koolhydraten, suikers en vetten. Op die manier heeft u sneller gewichtsverlies.
De XL-S eetlust remmer geeft u een langdurig verzadigd gevoel. Het is geschikt voor personen die voortdurend honger hebben en bijkomen omdat ze te veel eten.
De XL-S koolhydraten blokker helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen tot 66%. Geschikt voor personen die gek zijn op koolhydraten omdat ze dagelijks grote hoeveelheden koolhydraten eten, zoals brood, pasta en rijst.

Meer afvallen met XL-S Medical

Om het hongergevoel te beperken hebben we 2 toppers in ons gamma.

De XL-S eetlust remmer geeft u een langdurig verzadigd gevoel. Het is geschikt voor personen die voortdurend honger hebben en bijkomen omdat ze te veel eten.
De X-Slim Max Control wanneer u heel wat kilo’s wil verliezen, overdag teveel eet of enkel ’s avonds, wanneer u even terug op gewicht komen na een gastronomisch weekend, u bepaalt wanneer het nodig is om minder te eten. Dit doet u door op de kritieke momenten en 10 tot 20 minuten vóór de maaltijd, 1 gum X-Slim Max Control samen met een groot glas water in te nemen.
Dat kan 3 keer per dag vóór elke hoofdmaaltijd zijn, enkel ’s avonds, vooral in de week, … U beslist wanneer het nodig is en zet X-Slim Max Control in op maat van uw leven.

Om het hongergevoel te beperken hebben we 2 toppers in ons gamma.
Deel dit artikel op


Terug naar overzicht