€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

company

Onze tips om slank de lente in te gaan

Elien Geschreven door Elien - - Afslanken

Wilt u er strak uitzien deze zomer? Bekijk dan zeker eens onze tips!

Onze tips om slank de lente in te gaan

Een goede voorbereiding is nodig om succesvol af te slanken.

 1. Bedenk hoeveel u wil afvallen. Op die manier heeft u een doel voor ogen.
 2. Plan beweging of sport in. Beweging zorgt voor een beter metabolisme of anders genaamd stofwisseling, waardoor je vlotter afvalt. Bovendien als u niet genoeg sport tijdens het afvallen, zal uw lichaam spiermassa verliezen in plaats van vet.
 3. Zorg voldoende rust en slaap.
 4. Drink voldoende water. Luister naar je dorstgevoel. Als u niet graag water drinkt kan u er gerust wat citroen, komkommer of andere kruiden bijdoen.
 5. Maak wekelijks een boodschappenlijstje met al uw benodigdheden. Zo kan u vermijden dat u fastfood moet eten omdat u niets vers in huis hebt.
 6. Om een jojo-effect te voorkomen is het belangrijk om uw voedingspatroon definitief aan te passen naar wat voor u leefbaar is. 

Onze tips en tricks tijdens het afvallen


1) Op de weegschaal

Sta elke dag voor het ontbijt op de weegschaal, zodat u de evolutie zelf kan zien. In het begin kan u nog wat bijkomen. Dit omdat uw lichaam nog moet wennen aan uw nieuwe levensstijl. Uw lichaam gaat in een soort van overlevingsmodus. omdat er minder stoffen binnenkomen, gaat het meer stoffen gaan opslaan. Na enkele weken wennen zal u vlot afvallen. De eerste keren dat u eens zeurt zal uw lichaam terug rap bijkomen. Dit omdat uw lichaam in zijn oude routine terugvalt. Maar geen zorgen ook aan af en toe zeuren wordt uw lichaam gewend. 

1) Op de weegschaal

2) Porties afwegen

Meten is weten. Weeg in het begin uw porties af. Zorg ervoor dat u voldoende groeten en eiwitten binnen krijgt. Een voorbeeld van een warme maaltijd: Verdeel uw bord in 3 delen, een helft groeten +- 300gr, een kwart aardappelen of volkoren granen +- 150gr en een kwart vlees, vis, ei, peulvruchten of vervangproducten +- 150gr. Gebruik daarnaast 10gr of 1 eetlepel vetstof per persoon.

2) Porties afwegen

3) Tussendoortje

Wanneer u een tussendoortje eet, let er dan op dat er +- 100 calorieën inzitten en eet er max 2 van per dag. Bijvoorbeeld 1 koekje van 100 kcal in de voormiddag en 1 yoghurtje van 100 kcal in de namiddag. Beperk u ook tot 2 stukken fruit per dag.

4) Vergeet niet voldoende te drinken.

 

 • Met het Elimin gamma kunt genieten van water met een lekker smaakje, die ook nog afslankend werkt. De doppen Elimin Turn&Go worden in een handomdraai geschroefd op een fles plat water en transformeren uw water in een heerlijke afslankdrank met de verfrissende smaak van mojito of ananas.
 • Bestseller: De XL-S Medical tea is de eerste natuurlijke thee met klinisch bewezen effect op gewichtsverlies. Het verbetert de darmtransit, verlaagt de opname van vetten en vermindert de eetlust dankzij de werking van vezels. Drink 3x per dag een tas van deze thee gecombineerd met uw dieet en u zult efficiënt gewicht verliezen. Het enige nadeel is de smaak die misschien kan tgenvallen.
 • Mijn favoriet voor deze zomer: De elimin fresh groene thee met hibiscus-rode vruchten. Lekker fris en lichtjes zoet 

5) Sneller afvallen met maaltijdvervangers

 • De XL-S afslankshake is eenvoudig in gebruik, bevat minder dan 250 kcal en heeft een verzadigd gevoel. De complete maaltijd op af te slanken in combinatie met gezonde tussendoortjes als fruit en groeten. https://www.pazzox.be/nl/apotheek/afslanken-voeding-en-vitamines/afslanken/maaltijdvervanger/zoet/xls-nutrition-vanille-400g-shaker/
 • Bestsellers: Het Modifast intensive gamma. In fase A vervang je het ontbijt, de lunch en het avondeten door drie zakjes Modifast intensive. Je kunt hierbij kiezen tussen shakes, pudding of muesli. Tijdens fase B en C schakel je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding. Naast eerder genoemde producten, kun je dan ook kiezen uit een reep of een drinkmaaltijd om een maaltijd te vervangen.

6) Toch een etentje met vrienden of zakenlunch?

Met gespecialiseerde producten uit het XL-S Medical gamma kunt u de schade wat beperken door de verbinders en koolhydraatblokkers. Alsook als u meer wil afvallen kunt u uw voeding aanvullen met deze producten.

 • De XL-S vetbinder vermindert de opname van vetten, vermindert de eetlust en drang naar zoetigheid, verbetert de darmtransit.
 • De XL-S max strength vermindert de calorieopname uit complexe koolhydraten, suikers en vetten. Op die manier heeft u sneller gewichtsverlies.
 • De XL-S koolhydraten blokker helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen tot 66%. Geschikt voor personen die gek zijn op koolhydraten omdat ze dagelijks grote hoeveelheden koolhydraten eten, zoals brood, pasta en rijst.

7) Hongergevoel beperken

 • De XL-S eetlust remmer geeft u een langdurig verzadigd gevoel. Het is geschikt voor personen die voortdurend honger hebben en bijkomen omdat ze te veel eten.
 • De X-Slim Max Control wanneer u heel wat kilo’s wil verliezen, overdag teveel eet of enkel ’s avonds, wanneer u even terug op gewicht komen na een gastronomisch weekend, u bepaalt wanneer het nodig is om minder te eten. Dit doet u door op de kritieke momenten en 10 tot 20 minuten vóór de maaltijd, 1 gum X-Slim Max Control samen met een groot glas water in te nemen.Dat kan 3 keer per dag vóór elke hoofdmaaltijd zijn, enkel ’s avonds, vooral in de week, … U beslist wanneer het nodig is en zet X-Slim Max Control in op maat van uw leven.

8) Volhouden

Het Modifast protein shape gamma helpt in vorm te blijven en om die laatste kilo’s kwijt te geraken. Je kunt kiezen uit verschillende milkshakes, puddings, repen en tussendoortjes.

Deel dit artikel op


Terug naar overzicht