€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €59 WELKOM5

Eigenschappen

Riopan is een geneesmiddel werkzaam tegen maagklachten zoals maagzuur en maagpijn. Riopan is een antacidum. Antacida zijn geneesmiddelen die ervoor zorgen dat de zuurtegraad in de maag afneemt door het maagzuur te neutraliseren. Riopan heeft een dubbele werking, het buffert het maagzuur en het bindt de galzouten. 

Indicatie

Voor de kortdurende symptomatische behandeling van maagzuur (pyrosis) en maagpijn. Tijdens de zwangerschap en de borstvoeding mag Riopan niet langer ingenomen worden dan twee weken. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 

Gebruik

  • Het zakje goed kneden voor gebruik
  • Gelijktijdige inname van alcohol, koffie en fruitsap vermijden

Bij lichte maagklachten: neem per dag: 1 zakje Riopan 800 mg/10 ml of 10 ml Riopan 800 mg/10 ml met behulp van een doseerdop

Bij een maagzweer: neem telkens 1 uur na de hoofdmaaltijden en vóór het slapengaan:  regelmatig 1 zakje Riopan 800 mg/10 ml;  of regelmatig 10 ml Riopan 800 mg/10 ml met behulp van een doseerdop; Stop de behandeling bij het verdwijnen van de symptomen. 

Bij een darmzweer: hogere doses en een regelmatige inname zijn nodig. Neem telkens 1 en 3 uur na de hoofdmaaltijden, evenals vóór het slapengaan: 1 tot 2 zakjes Riopan 800 mg/10 ml of 10 tot 20 ml Riopan 800 mg/10 ml met behulp van een doseerdop

Ingrediënten

arabische gom, hypromellose, maltol, karamelaroma, crème aroma, simethicone-emulsie, natriumcyclamaat, zilversulfaat, chlorhexidine digluconaat (20%) en gezuiverd water.


Kenmerken
Vorm & Textuur Zakjes, Gel
Bijsluiter Lees aandachtig de bijsluiter
Artikelcode 2591493

Terugname van dit product is niet mogelijk, behalve in geval van gebrek! Wij raden aan om babymelk en geneesmiddelen in kleine aantallen te kopen, want soms mag je ze om medische redenen niet meer gebruiken. Om de kwaliteit van deze producten te garanderen, kunnen we ze niet retour aanvaarden of terugbetalen.

Riopan Gel Zakjes 50x10mlEigenschappen Riopan is een geneesmiddel werkzaam tegen maagklachten zoals maagzuur en maagpijn. Riopan is een antacidum. Antacida zijn geneesmiddelen die ervoor zorgen dat de...

14,31

Geneesmiddel

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Riopan Gel Zakjes 50x10ml is een geneesmiddel, max. 3 toegestaan.

  • Gratis thuisbezorging vanaf € 59,-
  • Beoordeling van klanten: 4.7/5
  • Veilig en makkelijk online betalen

Opgelet Contacteer je behandelende arts wanneer er bijwerkingen optreden. Lees aandachtig de bijsluiter

Maalox Antacid 200/400 Comp 100
10,02

Geneesmiddel

Geneesmiddel

Geneesmiddel

“Pakket was met zorg ingepakt en alles kwam netjes en mooi aan. Super blij met de producten.”

Trustpilot stars

door Haaf

Uitstekend 4,7 gebaseerd op 7.322 reviews

Advies nodig?

Onze apothekers staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker