Gratis levering vanaf €59
€5 welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Betalen

Pazzox biedt verschillende betalingswijzen aan. Welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig!

Bancontact/mister cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is veilig en snel. Kies bij checkout voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
Op werkdagen voor 12 uur besteld? Vandaag verzonden.
Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Pazzox volledig gratis.

Online apotheek ico bancontact

Creditcard

Op Pazzox verwelkomen we creditcards van o.a. MasterCard en VISA. Je mag ons vertrouwen dat de betaling hiermee veilig verloopt. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling.


Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

Betalen met creditcard is bij Pazzox altijd volledig gratis. Op werkdagen voor 12 uur met creditcard besteld? Vandaag verzonden! Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

Online apotheek ico visa  Online apotheek ico maestro  Online apotheek ico mastercard  

PayPal

Bij Pazzox kun je betalen via PayPal. Door een kredietkaart of bankrekening aan je PayPal-rekening te koppelen of geld op je PayPal-saldo te storten, kan je veilig online betalen zonder kredietkaartnummer, pincodes of andere gegevens te moeten doorgeven. Het enige wat je moet onthouden is het e-mailadres en wachtwoord van je PayPalrekening.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

Betalen met PayPal is bij Pazzox altijd volledig gratis. Je kunt snel en veilig aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven. Op werkdagen voor 12 uur met PayPal besteld? Vandaag verzonden!

Online apotheek ico paypal

IDEAL

iDEAL maakt het mogelijk voor iedereen met een Nederlands bankkaart om veilig en gemakkelijk online te betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Online apotheek ico ideal

Betalen bij levering

Het is niet mogelijk om te kiezen voor betaling aan de koerierdienst.