šŸš› Wegens drukte mogelijks 1-2 dagen vertraging

Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Jolien - Schoonheid & Hygiƫne

Klaar om een stralende, zongebruinde teint te krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon? Met een Bruinen Zonder Zon krijg je die mooie gezonde glow zonder schadelijke uv-stralen. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je het een zelfbruiner aanbrengt, inclusief tips en tricks voor een vlekkeloos resultaat.

Lees meer

Welke vitamines kunnen helpen bij vermoeidheid?

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Loop je vermoeid en vind je niet meteen een aanwijsbare reden? Dan kan er misschien een vitaminetekort zijn. Veel vitamines maakt je lichaam niet zelf aan, dus moeten we ze binnenkrijgen via onze voeding. Als je geen variërend voedingspatroon hebt, kan je vermoeidheid en stress ervaren. In deze blog geven we je een overzicht van de vitamines die je energielevel terug naar een hoger niveau tillen. 

Lees meer

Ga voor plasticvrij

- Elien - Schoonheid & Hygiƫne

Draag bij tot een duurzame planeet en verminder je wegwerpplastic. Waarschijnlijk weet je nu al niet waarheen eerst rennen en vliegen om je job, huishouden en je leven geregeld te krijgen. En dan nog eens meedoen aan een extra uitdaging? “Ooh, waarom zou ik dat doen?”

Wel, wij willen net als jou een fijne wereld voor onszelf en onze kinderen en dus voorzien wij jou met plezier enkele tips voor een duurzamere wereld. Vaak in een handomdraai aan te passen in je leven. 

Lees meer

ZonnecrĆØme: Welke zonnebrandcrĆØme kies ik het best?

- Jolien - Schoonheid & Hygiƫne

De zon geeft ons licht, warmte, een fijn humeur en een shot vitamine D die we nodig hebben voor de opbouw van onze weerstand, sterke botten en tanden. Maar als je je huid niet voldoende beschermt tegen de zon, dan wordt ze minder soepel, raakt ze gedehydrateerd en veroudert ze sneller! Vergeet bovendien niet dat de UV-straling van de zon huidkanker kan veroorzaken. Goed smeren is dus de boodschap!

Lees meer

Kalknagels: wat is de oorzaak en hoe kom je er van af?

- Elien - Schoonheid & Hygiƫne

Het is niet vreemd dat een kwart van onze bevolking last heeft van kalknagels. De schimmel die de nagels aantast is zeer besmettelijk. De aandoening is in de meeste gevallen niet pijnlijk, maar het kan wel een impact hebben op je zelfvertrouwen. Stop met die onsierlijke voeten te verstoppen! Ontdek hier hoe je kalknagel kan behandelen en voorkomen.

Lees meer