Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Arnica, handig hulpmiddel bij spierpijn en blauwe plekken

- Julie - Alternatieve Geneeskunde

Heb je geregeld last van stijve spieren? Of heeft je kleinkind wel eens een blauwe knie na een valpartij? Dan kan arnica goed van pas komen: het kruid staat bekend om haar medicinale eigenschappen en haar extracten worden in allerlei geneesmiddelen verwerkt. In deze blogpost bespreken we wanneer je producten met arnica uit de kast haalt en hoe je ze precies gebruikt. 

Lees meer

Oorsuizen, een doorn in je oor

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Hoor jij voortdurend een piep of tuut in de oren? Je bent zeker niet de enige. Oorsuizen is geen gevaarlijke aandoening, maar heeft wel een significante impact op je dagelijks leven. In deze blogpost nemen we tinnitus grondig onder de loep: van potentiële oorzaken, tot manieren om oorsuizen te behandelen. Leg je oor gerust te luisteren! 

Lees meer

Wat is honingzalf?

- Jotti - EHBO & Thuiszorg

Honingzalf is een eeuwenoud product die in de oudheid gebruikt werd omwille van de wondhelende werking. Nadat het product een hele tijd vergeten was, is het nu herontdekt. Wist je dat honingzalf het wondermiddel is voor pijntjes groot en klein? Van kinderen (vanaf 1 jaar) tot volwassenen en zelfs huisdieren, iedereen heeft baat bij het hebben van een potje honingzalf in de kast. Ontdek hier waar honingzalf goed voor is.

Lees meer

Wanneer probiotica nemen?

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

De meeste bacteriën leven in onze darmen. Als je een goede darmflora hebt, zijn de goede en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht. Door ziekte, een infectie, verandering in het eetpatroon of een behandeling met medicijnen zoals antibiotica kan de darmflora verstoord raken. Probiotica hebben een positief effect om die balans te herstellen. Ontdek hier, hoe en bij welke klachten

Lees meer

De effecten van natriumbicarbonaat op je lichaam

- Petra - Vitamines & Voedingssupplementen

De kans is groot dat je natriumbicarbonaat in de keukenkast hebt staan. Handig bij het bakken, maar zuiveringszout telt nog zoveel meer toepassingen. Zo kan je het onder andere gebruiken bij maagklachten of zweetvoeten. Hou je van een stevige fiets- of loopsessie? Dan kan je er zelfs je sportprestaties mee boosten. In deze blog zetten we de effecten van natriumbicarbonaat op het lichaam uiteen.

Lees meer