🐣 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €39FREE39
€5 WELKOMSTKORTING 🎁 vanaf €59 WELKOM5

Mooie, verzorgde voeten

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Onze stappers krijgen het elke dag hard te verduren. We zweten, krijgen blaren, ontwikkelen eelt. Ze voelen vaak droog, ruw en hard aan. Daarom is het nodig voldoende aandacht te besteden aan onze voeten en ze tijdig eens in de watten te leggen. We geven je graag onze tips om mooie, verzorgde voeten te hebben.

Lees meer

Detox voor je lichaam: do or don’t?

- Elien - Afslanken

Heel wat mensen overwegen tegenwoordig een korte detoxkuur om hun lichaam te ontgiften. Een noodzaak of louter de trend van het moment? Een detox roept heel wat vragen op. Daarom scheppen wij graag meer helderheid. Van de voordelen, tot veelvoorkomende manieren om te detoxen: dit zijn de feiten.

Lees meer

Klachten van contacteczeem: wat nu?

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Veroorzaakt je broeksknop een jeukende, rode uitslag rond je navel? Kunnen je handen bepaalde schoonmaakproducten onmogelijk verdragen? Dan heb je waarschijnlijk te maken met contacteczeem: een vervelende huidaandoening waarbij je allergisch reageert op bepaalde stoffen. Wij maken je wegwijs in dit specifieke type eczeem en helpen je om opstoten te vermijden. 

Lees meer

Ik slaap slecht. Heb ik een slaapstoornis?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Heel veel mensen hebben moeite om in slaap te vallen, door te slapen of komen te vroeg wakker. Ben jij zo’n slechte slaper? Het kan genetisch zijn, waarschijnlijk slaapt één van je ouders ook niet zo gemakkelijk. De oorzaak kan ook een slaapstoornis zoals slaapapneu zijn. Of misschien is er nog een andere uitlokkingsfactor? Wat is het verschil tussen normaal en slecht slapen? Tijd om eens de fysiologie van de slaap en slaapproblemen onder de loep te nemen. 

Lees meer

Eczeem, een onschuldige huidaandoening?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Eczeem is een overkoepelende benaming waarbij de huid ontstoken raakt. Bij deze veelvoorkomende huidaandoening heb je vooral last van rode en jeukende plekken op je huid. Wat lokt die ontstekingsreactie uit? En wat kan je doen tegen eczeem? 

Lees meer