Contact

Wil je ons een vraag stellen? Dat kan!

Neem eens een kijkje bij onze ‘Veelgestelde vragen’. Misschien staat het antwoord daar al voor u klaar. Indien u het antwoord op uw vraag niet kan vinden op onze website, aarzel dan niet om contact met onze apotheek op te nemen.

Vindt u een medisch hulpmiddel, dat in België in de handel is, niet terug op onze site? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met plezier verder!

Neem contact op met ons via e-mail

Wens je een persoonlijk advies op maat door één van onze deskundige apothekers? Ondervind je een technisch probleem of heb je opmerkingen of suggesties over onze webshop? Vul dan het contactformulier zorgvuldig in en formuleer uw vraag zo duidelijk mogelijk. Het Pazzox-team zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

De velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Neem contact op met ons via chat

Wanneer één van onze apothekers beschikbaar is, kan u gebruik maken van de online chatfunctie om discreet en snel meer informatie over een product te krijgen of persoonlijk advies op maat in te winnen.
 

Algemene contactgegevens

Pazzox (Apotheek DESSEIN NV)
Parkstraat 2
8730 Beernem
België
info@pazzox.nl
Contacteer ons op WhatsApp

BTW: BE 0419.948.533

Geschillenbeslechting

Bij een geschil kan je beroep doen op het platform voor online geschillenbeslechting (ODR-platform) van de Europese Unie, te bereiken via de volgende link: http://ec.europa.eu/odr

Deze instantie treedt als scheidsrechter op om een oplossing voor te stellen. Het platform is gebruiksvriendelijk en meertalig.