Gratis levering vanaf €49
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Elien:


Metabolisme: snelheid van je stofwisseling in je lichaam.

- Elien - Afslanken

De ene persoon kan alles eten wat hij maar wil zonder bij te komen, terwijl de andere persoon blijft strijden tegen de kilo’s. Het leven is niet eerlijk, zou je denken. Maar hoe komt dit toch? Dit heeft alles te maken met je metabolisme of stofwisseling. Maar wat is metabolisme precies? En kan je het het beïnvloeden, zodat je toch wat sneller afvalt? Je kunt het allemaal terugvinden in deze post. 

Lees meer

Minder stress, meer veerkracht: de kracht van rhodiola

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Stress is voor elk van ons een welbekend fenomeen. Maar de klachten aanpakken, is niet altijd evident. Mogelijks kan de natuur je een handje helpen. Je kan namelijk rhodiola gebruiken om stress te verminderen en je veerkracht te vergroten. Is de term je volledig onbekend? Of wil je meer weten over de precieze werking van dit kruidenmiddel? Deze blogpost scherpt je kennis in enkele alinea’s aan. 

Lees meer

Een veelvoorkomend fenomeen: het taboe rond incontinentie doorbroken.

- Elien - 50+

Verlies je af en toe enkele druppels urine? Dat is niets om je voor te schamen, want incontinentie is een veelvoorkomend fenomeen. Jammer genoeg wordt er maar zelden over gepraat … Wij engageren ons graag om het taboe de wereld uit te helpen. In deze blogpost beantwoorden we enkele veelgestelde vragen. Welke soorten incontinentie bestaan er? Hoe kan je incontinentie behandelen? Dit zijn alle feiten op een rij! 

Lees meer

Dit zijn de mogelijke pistes om psoriasis te behandelen.

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Iedereen droomt van een stralende, gezonde huid, maar psoriasis kan dat plan flink in de war sturen. De huidziekte brengt namelijk schilferende, rode plekken met zich mee. Heel wat mensen schamen zich voor de aandoening en zien de symptomen liefst zo snel mogelijk verdwijnen. Wij zoomen in op de verschillende verschijningsvormen en duiden de opties om psoriasis te behandelen. 

Lees meer

Valeriaan: wondermiddel bij stress en slapeloosheid?

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Ga je soms gebukt onder stress? Lig je ’s nachts urenlang te woelen? Je bent ongetwijfeld niet de enige die met deze klachten geconfronteerd wordt. Geneesmiddelen kunnen een uitweg bieden, maar veel mensen botsen op een drempel. In dat scenario vormt valeriaan een goed alternatief. Supplementen op basis van deze plant kunnen je beter helpen ontspannen en slapen. Meer weten? Met deze blogpost verdiep je je helemaal in valeriaan. 

Lees meer