€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Elien:


Ga voor aromatherapie!

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Aromatherapie is een van de oudste genezingsmethodes die gebruik maakt van genezende eigenschappen van etherische oliën, gewonnen uit planten en kruiden. Het is niet alleen doeltreffend maar ook natuurlijk, en kan verlichting bieden bij de meeste kwaaltjes. Het is echter wel van belang dat de juiste dosis wordt gebruikt zodat ze doeltreffend en krachtig werken.

Lees meer

Acne, wat kan je er zelf aan doen?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Acne vulgaris begint meestal vanaf de puberteit. Vandaar dat we vaak spreken over jeugdpuistjes. Op zich is dit helemaal niet erg, maar soms is het vervelend, pijnlijk en je zelfbeeld kan er onder lijden. Wat is nu de oorzaak van die puistjes? En wat kan je doen tegen acne?

Lees meer

Verbrand door de zon, wat nu?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Iedereen weet ondertussen wel dat zonnebrand niet zo onschuldig is en we het best vermijden, maar het gebeurt sneller dan we denken. Op lange termijn veroorzaakt verbranding naast een verhoogd risico op huidkanker voor huidveroudering en pigmentplekken. Dat willen we toch wel voorkomen hé! Daarom is het belangrijk om jezelf goed in te smeren. Voor de momenten dat je vergeet te smeren en je huid toch verbrand is, geven we je graag de belangrijkste tips mee om de beschadigde huid te verzorgen. 

Lees meer

EHBO: Eerste Hulp Bij Wonden

- Elien - EHBO & Thuiszorg

Het is snel gebeurd: vallen met de fiets, zich verbranden aan de pan, in je vinger snijden, ... Hoe kan je deze kleine wondjes thuis vlot en correct behandelen? We leggen de eerste zorgen graag voor je uit, samen met enkele voorbeelden van producten die niet mogen ontbreken in je EHBO-koffer. Grote brandwonden, hevig bloedende openstaande wonden of bijtwonden laat je beter over aan de huisarts.

Lees meer

Met deze tips overleef je de examenperiode

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

De studententijd is de mooiste tijd van je leven, toch? Yeah right, dat is dan wel buiten die vreselijke blok- en examenperiode gerekend!

Lees meer