€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Elien:


Mooie, verzorgde voeten

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Onze stappers krijgen het elke dag hard te verduren. We zweten, krijgen blaren, ontwikkelen eelt. Ze voelen vaak droog, ruw en hard aan. Daarom is het nodig voldoende aandacht te besteden aan onze voeten en ze tijdig eens in de watten te leggen. We geven je graag onze tips om mooie, verzorgde voeten te hebben.

Lees meer

Plaats een review en win een luxe waterkoker!

- Elien

Koop een P&G product en beoordeel je aankoop voor eind mei. In juni belonen 37 personen met een waterkoker t.w.v. €30. 

Lees meer

Tanden poetsen: met deze 6 tips verzorg je jouw gebit

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Een goede mondhygiëne begint met de dagelijkse verzorging van je tanden en tandvlees. Dat heeft een positieve invloed op je algemene gezondheid. Je kan gaatjes en ontstoken tandvlees voorkomen, je bent minder vatbaar voor infecties en een verzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen. Naast de jaarlijkse controle bij de tandarts, kan je zelf met een goed stappenplan, je mond doen stralen. 

Lees meer

Hooikoorts

- Elien - Welzijn & Gezondheid

De winter maakt plaats voor de lente. Kijk jij uit naar die eerste warme zonnestralen? Of heb je in het voorjaar last van jeukende ogen, loopneus en niesbuien? Dan heb je waarschijnlijk allergische rhinitis, ook wel hooikoorts genoemd.Dat pollenseizoen kan nogal vervelend zijn, daarom helpen we je graag met tips om je klachten te verlichten.

Lees meer

Magnesium

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

Magnesium is onmisbaar voor het goed functioneren van je lichaam. Het is noodzakelijk om voldoende en op regelmatige basis magnesium in te nemen, want ons lichaam kan het zelf niet aanmaken, en een magnesiumtekort kan vervelende gevolgen hebben

Lees meer