Gratis levering vanaf €49
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Jotti:


Kun je een lintworm voelen?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Dat je een lintworm kunt voelen of dat je door een lintworm enorm afvalt, zijn allebei fabeltjes. Het is namelijk zo dat lintwormen in de meeste gevallen geen klachten veroorzaken. Hoe kan je lintworm oplopen, wat zijn de symptomen en hoe kom je ervan af? In deze blog vertellen we er alles over! 

Lees meer

Klachten van contacteczeem: wat nu?

- Jotti - Schoonheid & Hygiëne

Veroorzaakt je broeksknop een jeukende, rode uitslag rond je navel? Kunnen je handen bepaalde schoonmaakproducten onmogelijk verdragen? Dan heb je waarschijnlijk te maken met contacteczeem: een vervelende huidaandoening waarbij je allergisch reageert op bepaalde stoffen. Wij maken je wegwijs in dit specifieke type eczeem en helpen je om opstoten te vermijden. 

Lees meer

Ontstekingsremmers zonder voorschrift

- Jotti - Geneesmiddelen

We grijpen allemaal wel eens naar een ontstekingsremmer om pijn, koorts of een ontsteking te onderdrukken. Hoewel de meeste ontstekingsremmers enkel op voorschrift te verkrijgen zijn, kun je er ook veel van een lagere dosis terugvinden zonder voorschrift. Hierdoor neemt men het vrij snel en vaak zonder over na te denken. Let hiermee goed op want ook ontstekingsremmers kunnen bepaalde bijwerkingen hebben. Welke bijwerkingen geven ontstekingsremmers juist en zijn er natuurlijke alternatieven? 

Lees meer

Hoe kan je jouw immuunsysteem versterken?

- Jotti - Vitamines & Voedingssupplementen

Je ziet het overal rond je heen: mensen die snotteren en hoesten. Helemaal normaal voor deze tijd van het jaar. Maar kan je er dan niks aan doen? Normaal beschermt je immuunsysteem jouw lichaam tegen schadelijke stoffen. Wanneer je immuniteit verzwakt is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. Gelukkig kan je je afweermechanisme een handje helpen met onze tips! 

Lees meer

Aarswormen, om de kriebels van te krijgen

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Bij het idee van aarswormen krijg je misschien meteen de kriebels. Maar ook in letterlijke zin kan deze parasiet je flink wat jeuk bezorgen. De infectie is zeer besmettelijk en verspreidt zich vooral bij kinderen razendsnel. Doeltreffende actie is dus aan de orde. Hoe kan je aarswormen behandelen? Wij bespreken welke maatregelen je best neemt in huis en welke medicatie een einde maakt aan de aarsmaden. 

Lees meer