Jotti:


Glijmiddel: wanneer en welke gebruik je het best?

- Jotti - Seksualiteit

Heb je last van vaginale droogte? Glijmiddel kan jou alvast helpen om je seksleven een boost te geven. Maar ook als je hier geen last van hebt kan glijmiddel plezier en genot verhogen tussen de lakens.

Lees meer

Klachten van contacteczeem: wat nu?

- Jotti - Schoonheid & Hygiƫne

Veroorzaakt je broeksknop een jeukende, rode uitslag rond je navel? Kunnen je handen bepaalde schoonmaakproducten onmogelijk verdragen? Dan heb je waarschijnlijk te maken met contacteczeem: een vervelende huidaandoening waarbij je allergisch reageert op bepaalde stoffen. Wij maken je wegwijs in dit specifieke type eczeem en helpen je om opstoten te vermijden. 

Lees meer

Kun je een lintworm voelen?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Dat je een lintworm kunt voelen of dat je door een lintworm enorm afvalt, zijn allebei fabeltjes. Het is namelijk zo dat lintwormen in de meeste gevallen geen klachten veroorzaken. Hoe kan je lintworm oplopen, wat zijn de symptomen en hoe kom je ervan af? In deze blog vertellen we er alles over! 

Lees meer

Aarswormen, om de kriebels van te krijgen

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Bij het idee van aarswormen krijg je misschien meteen de kriebels. Maar ook in letterlijke zin kan deze parasiet je flink wat jeuk bezorgen. De infectie is zeer besmettelijk en verspreidt zich vooral bij kinderen razendsnel. Doeltreffende actie is dus aan de orde. Hoe kan je aarswormen behandelen? Wij bespreken welke maatregelen je best neemt in huis en welke medicatie een einde maakt aan de aarsmaden. 

Lees meer

Waar is een exfoliant goed voor?

- Jotti - Schoonheid & Hygiƫne

Wist je dat onze huid elke dag duizenden huidcellen verliest? De opstapeling van deze dode huidcellen kan al snel zorgen voor een doffe en grauwe uitstraling en zal onzuiverheden veroorzaken. Door het gebruiken van een exfoliant worden de dode huidcellen verwijderd en zal de huid terug stralen. Maar hoe werkt een exfoliant juist en wat is het verschil met een scrub? Dit ontdek je allemaal in deze blog. 

Lees meer