Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Jotti:


Zo maak je komaf met vervelende insectenbeten

- Jotti - EHBO & Thuiszorg

De zon schijnt, de drankjes staan koud en je verzamelt in de tuin voor een gezellige barbecue. Heerlijk! Maar een zwoele zomer heeft ook één belangrijke keerzijde: het krioelt van de beestjes. Als je pech hebt, verrassen zij je met onaangename insectenbeten. Gelukkig hoeft dat de pret niet te bederven! Wij delen tips om insectenbeten te herkennen, verzorgen én voorkomen. 

Lees meer

Wat is honingzalf?

- Jotti - EHBO & Thuiszorg

Honingzalf is een eeuwenoud product die in de oudheid gebruikt werd omwille van de wondhelende werking. Nadat het product een hele tijd vergeten was, is het nu herontdekt. Wist je dat honingzalf het wondermiddel is voor pijntjes groot en klein? Van kinderen (vanaf 1 jaar) tot volwassenen en zelfs huisdieren, iedereen heeft baat bij het hebben van een potje honingzalf in de kast. Ontdek hier waar honingzalf goed voor is.

Lees meer

Cellulite verminderen: de feiten en fabels op een rij

- Jotti - Schoonheid & Hygiëne

Kamp je met putjes in je billen of dijen? Je bent helemaal niet de enige, integendeel zelfs. De meeste vrouwen worden vroeg of laat geconfronteerd met cellulite. Wil je korte metten maken met je sinaasappelhuid? Er circuleren heel wat magische middeltjes, maar die doen niet allemaal wat ze beloven. Wij scheiden de feiten van de fabels! 

Lees meer

Verschijnselen en varianten van diabetes

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Diabetes is een veelvoorkomende ziekte en het aantal patiënten gaat in stijgende lijn. Heb je zelf het verdict van diabetes gekregen? Of heb je verontrustende vermoedens? Geen reden tot paniek: vandaag kan je de aandoening perfect onder controle houden. Wij lichten de verschillende types toe, sommen de symptomen van suikerziekte op en bespreken met welke levensstijl de diagnose gepaard gaat.

Lees meer

Rood vlekje gespot? Zo ziet het windpokken verloop eruit

- Jotti - Zwangerschap & Baby

Windpokken is dé bekendste kinderziekte. De aandoening is dan ook in één oogopslag te herkennen aan de jeukende blaasjes op de huid. De meesten van ons krijgen er op jonge leeftijd mee te maken. Merk je een rood vlekje op het lichaam van je (klein)kind? Geen paniek! In deze blog schetsen we het windpokken verloop en bespreken we hoe je de ziekte kan behandelen.

Lees meer