🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €29FREE29
Uitstekend

Jotti:


Wat te doen tegen aambeien?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Een wondermiddel tegen aambeien bestaat er helaas niet, maar gelukkig zijn er veel methodes om de klachten te verminderen en nieuwe aambeien te voorkomen. In deze blog leggen we alle methodes uit!

Lees meer

Hoe krijg je aambeien?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Aambeien zijn een veel voorkomende kwaal. De aandoening zelf is meestal onschuldig, maar kan heel vervelend zijn. Ze veroorzaakt ongemak, pijn, jeuk en soms bloedingen. De aambeien ontstaan door een te grote druk op je anus, waardoor bloedvaatjes springen. In deze blog zetten we de verschillende oorzaken op een rijtje. 

Lees meer

Hoe kan je hyperventilatie onder controle houden?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Werd je ooit al geconfronteerd met een hyperventilatieaanval? Dan herinner je je ongetwijfeld de angstaanjagende symptomen: kortademigheid, een beklemmend gevoel, steken in de borst … Een ervaring die je liefst niet herbeleeft! Hoe kan je hyperventilatie behandelen? In deze blogpost bundelen wij onze beste tips, om in één adem uit te lezen. 

Lees meer

Wat te doen tegen schurft?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

De gedachte dat er “kleine beestjes“ gangetjes in je huid graven en hier eitjes in leggen is al voldoende om kriebels te krijgen. Gelukkig is schurft, ook wel scabiës genoemd, geen gevaarlijke huidaandoening maar wel heel erg vervelend en besmettelijk. Hoe herken je schurft en wat kun je precies doen aan deze vervelende huidziekte? Lees er alles over in deze blog.

Lees meer

Hoe krijg je schurft?

- Jotti - Welzijn & Gezondheid

Je hoort het steeds meer, schurft is aan een opmars bezig. Iedereen kan schurft krijgen, ook bij de beste hygiëne. In deze blog vertellen wij je meer hoe de besmetting precies verloopt en hoe je schurft kan voorkomen.

Lees meer