Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Jotti:


Wat is kalium?

- Jotti - Vitamines & Voedingssupplementen

Kalium is een essentieel mineraal omdat je lichaam het niet zelf kan aanmaken. Je moet het dus opnemen via de voeding. Kalium kan je terugvinden in vrijwel alle voedingsmiddelen en heeft verschillende belangrijke functies in ons lichaam. Wat doet kalium in het lichaam? Daar geven we je graag een antwoord op. 

Lees meer

Ijzertekort: Waarom is ijzer essentieel voor ons lichaam?

- Jotti - Vitamines & Voedingssupplementen

Ben je vaak moe, heb je last van hoofdpijn en een futloos gevoel? Wanneer deze klachten een lange tijd aanhouden kan je wellicht kampen met een ijzertekort. In deze blog vertellen we je meer over ijzer en hoe je een ijzertekort kan voorkomen. 

Lees meer

Hoe vaak moet ik aftersun smeren?

- Jotti - Schoonheid & Hygiëne

Na een dagje zonnen op het strand of na een zonovergoten wandeling zal je huid waarschijnlijk nood hebben aan een hydraterende, kalmerende en verkoelende crème. Wat gebruik je het best na een zonnige dag? Is aftersun beter dan bodylotion? En hoe vaak moet je aftersun smeren? In deze blog vertellen we wat het nut is van aftersun smeren op je huid. 

Lees meer

Kersenpitkussen: ideaal om te verwarmen, verzachten en verkwikken

- Jotti - Alternatieve Geneeskunde

Kersenpitkussens worden al generaties lang gebruikt, en dat is geen toeval. Ze zijn makkelijk te verwarmen, helpen je tot rust komen en verlichten tal van fysieke kwaaltjes, zoals spierpijn en rugklachten. Hoog tijd dat we dieper ingaan op dit handige hulpmiddel! We vertellen wanneer je een kersenpittenzak gebruikt, hoe je het correct opwarmt en hoe je de hittepit heerlijk fris ruikend houdt. 

Lees meer

Ontzuren met ontzurende kruidenthee: een must voor je lichaam?

- Jotti - Alternatieve Geneeskunde

Ontzuren, detoxen, intermittent fasting … Stuk voor stuk hippe woorden waarmee je tegenwoordig om de oren geslagen wordt. In deze blog zoomen we specifiek in op het ontzuren van je lichaam. Is het aangewezen om geregeld actie te ondernemen of kan je lichaam het alleen aan? En hoe kan ontzurende kruidenthee helpen om de zuurtegraad te verlagen? Boeiende vraagstukken waar we graag een antwoord op formuleren!

Lees meer