Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Petra:


Waarom krijg ik plotseling jeukende bultjes?

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Iedereen heeft wel al eens last gehad van jeukende, rode bultjes op het lichaam. Ze kunnen je soms behoorlijk irriteren. Gelukkig verdwijnen deze venijnige jeukende bultjes meestal vanzelf. Wanneer het ongemak blijft aanhouden, zal er waarschijnlijk een onderliggende oorzaak aan de basis liggen. Wil je weten wat de oorzaak en behandeling is van jouw jeukende bultjes? In deze blog doen we de meest voorkomende jeukende bultjes uit de doeken. 

Lees meer

Wat te doen tegen snurken?

- Petra - Welzijn & Gezondheid

Als je iets wilt doen tegen snurken is het belangrijk om de oorzaak te vinden. Deze kan voor iedereen anders zijn. Als je de oorzaak hebt gevonden kan je het snurken misschien wel een halt toe roepen met één van onze tips. Je kunt het allemaal ontdekken in deze blog. Lees je even mee? 

Lees meer

Wat is vitaliteit?

- Petra - Welzijn & Gezondheid

Enthousiast de dag aanvatten, lekker in je vel zitten en met tonnen energie je doelen bereiken … Stuk voor stuk zaken die we allemaal nastreven. Wie zich vitaal voelt, staat met beide voeten positief in het leven. Maar wat is vitaliteit precies? En hoe kan je je vitaliteit bevorderen wanneer je je moe of lusteloos voelt? Wij plaveien met plezier het pad voor meer levensvreugde. 

Lees meer

No pain, no gain? Alles wat je moet weten over spierpijn na sporten

- Petra - Welzijn & Gezondheid

Een intensieve sportsessie kan enorm deugd doen. Je voelt je gelukkiger, verbetert je conditie en boost je gezondheid. Maar wie zijn fysieke grenzen verlegt, kan spierpijn na sporten ervaren. Volkomen normaal, maar stijve spieren kunnen wel vervelend zijn. Wat kan je doen tegen spierpijn? Wij delen graag onze beste tips en tricks! 

Lees meer

Symptomen van koemelkallergie bij baby’s

- Petra - Zwangerschap & Baby

Is je baby allesbehalve gelukkig na de maaltijd? Baren huidklachten, buikkrampen of huilbuien je zorgen? Misschien is een koemelkeiwitallergie de spelbreker. Het goede nieuws: door het voedingspatroon bij te sturen, kan je de klachten in de kiem smoren. In deze blog bespreken we de symptomen van koemelkallergie en de mogelijke alternatieven.

Lees meer