Petra:


Wat is vitaliteit?

- Petra - Welzijn & Gezondheid

Enthousiast de dag aanvatten, lekker in je vel zitten en met tonnen energie je doelen bereiken … Stuk voor stuk zaken die we allemaal nastreven. Wie zich vitaal voelt, staat met beide voeten positief in het leven. Maar wat is vitaliteit precies? En hoe kan je je vitaliteit bevorderen wanneer je je moe of lusteloos voelt? Wij plaveien met plezier het pad voor meer levensvreugde. 

Lees meer

Symptomen van koemelkallergie bij baby’s

- Petra - Zwangerschap & Baby

Is je baby allesbehalve gelukkig na de maaltijd? Baren huidklachten, buikkrampen of huilbuien je zorgen? Misschien is een koemelkeiwitallergie de spelbreker. Het goede nieuws: door het voedingspatroon bij te sturen, kan je de klachten in de kiem smoren. In deze blog bespreken we de symptomen van koemelkallergie en de mogelijke alternatieven.

Lees meer

Een insectenvrij leven met Pistal

- Petra - EHBO & Thuiszorg

Snel en efficiënt insecten bestrijden? Dat doe je met de natuurlijke producten van Pistal. 

Lees meer

Zweten, maar niet geuren met OY

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Voel je je beperkt door die vervelende zweetgeur? Maak kennis met OY Deo Wash en OY Deo Scrub die je eindelijk verlossen van hinderlijke zweetgeuren.

Lees meer

Natuurlijke babyverzorgingsproducten met Calendula

- Petra - Zwangerschap & Baby

De helende krachten van planten en kruiden zijn al sinds eeuwen bekend.
Sinds enkele jaren zijn dan ook de natuurlijke verzorgingsproducten aan een opmars bezig. 

De merken Weleda en Klorane staan bekend om hun ‘puur natuur’ filosofie. Ze gaan ervan uit dat alleen de natuur het beste kan bieden om de huid te verzorgen. Hiervoor gebruiken ze ingrediënten die voor 100% van natuurlijke oorsprong zijn. Ook de gevoelige babyhuid heeft nood aan op maat gemaakte verzorgingsproducten. Dankzij de producten op basis van Calendula wordt de babyhuid gevoed, verzacht en beschermd.

Lees meer