Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Petra:


Symptomen van koemelkallergie bij baby’s

- Petra - Zwangerschap & Baby

Is je baby allesbehalve gelukkig na de maaltijd? Baren huidklachten, buikkrampen of huilbuien je zorgen? Misschien is een koemelkeiwitallergie de spelbreker. Het goede nieuws: door het voedingspatroon bij te sturen, kan je de klachten in de kiem smoren. In deze blog bespreken we de symptomen van koemelkallergie en de mogelijke alternatieven.

Lees meer

Wil je vermageren? Tien tips die je meteen kan toepassen!

- Petra - Afslanken

Gewicht verliezen is een proces van lange adem en verloopt voor iedereen anders. Bij de één vliegen de kilo’s eraf, de ander moet zwoegen om een beetje buikvet te verbranden. Wat je motivatie ook is, wij zetten je graag op weg. We helpen je vermageren met tips die 100 % haalbaar zijn. 

Lees meer

Een insectenvrij leven met Pistal

- Petra - EHBO & Thuiszorg

Snel en efficiënt insecten bestrijden? Dat doe je met de natuurlijke producten van Pistal. 

Lees meer

Zweten, maar niet geuren met OY

- Petra - Schoonheid & Hygiëne

Voel je je beperkt door die vervelende zweetgeur? Maak kennis met OY Deo Wash en OY Deo Scrub die je eindelijk verlossen van hinderlijke zweetgeuren.

Lees meer

Ontdek BabyPure, het nieuwe gamma van Louis Widmer

- Petra - Zwangerschap & Baby

Heerlijk genieten van je baby, maar dan liefst zonder je zorgen te maken over wat er in de dagelijkse verzorgingsproducten zit. 
BabyPure is afgestemd op wat de huid nodig heeft en verzorgt de huid zonder parabenen,kleurstoffen,alcohol en silicone.Er is ook geen enkele reden om parfum toe te voegen. Wat ruikt er immers beter dan de huid van je baby?

Lees meer