€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €59 WELKOM5
Uitstekend

Eigenschappen

De duocapsules van Lunestil zorgen voor een goede en gezonde nachtrust zodat je de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

De revolutionaire duocapsule (capsule in een capsule) met vertraagde afgifte bevat vier krachtige, natuurlijke ingrediënten.

De buitenste capsule bevat lavendelolie om rustig en ontspannen in te slapen. De binnenste capsule bevat passiebloemextract, vitamine B6 en melatonine om goed en gezond door te slapen. Deze unieke combinatie zorgt voor mentale rust voor het slapengaan en draagt bij tot een gezonde nachtrust. Lunestil geeft geen gewenning, verslaving of slaperigheid bij het ontwaken waardoor je fris en opgeladen wakker wordt na een goede nachtrust.

 • Geeft rust en ontspanning voor het slapen waardoor je gemakkelijk kan inslapen
 • Geeft een goede, gezonde, kwalitatieve nachtrust
 • Geen slaperigheid bij het ontwaken, je wordt fris en opgeladen wakker
 • Geen verslavend effect, gewenning of slaperigheid
 • Gluten- en lactosevrij

Indicatie

Lunestil duocapsules zorgen voor een gedroomde nachtrust. Lunestil is aangewezen bij volwassenen met slaapproblemen. Je kan het voedingssupplement gebruiken als natuurlijk slaapmiddel of als alternatief voor slaappillen. 

Slaapproblemen kunnen te wijten zijn aan verschillende zaken zoals tijdelijke stress, slechte slaaphygiëne, gewijzigde leefgewoonten of emotionele gebeurtenissen. Stress en spanningen zorgen ervoor dat je steeds alert bent. Als je gespannen bent, is het lastig om een goede nachtrust te vinden. Wanneer je regelmatig slecht slaapt, raak je op den duur in een vicieuze cirkel. Overdag kan je je slecht concentreren en presteer je minder. Hierover pieker je dan vaak 's nachts.

Gebruiksadvies

Vanaf 18 jaar mag je 1 duocapsule per dag 1 uur voor het slapengaan innemen. In te nemen met een glas water, met of zonder voedsel. Neem Lunestil niet in terwijl je neerligt.

Samenstelling Lunestil

 • Essentiële lavendelolie (Lavandula Angustifolia Mill. 80 mg). Lavendel (Lavandula Angustifolia Mill.) wordt al eeuwenlang gebruikt als relaxerende plant. Ze krijgt ontspannende eigenschappen toegeschreven en draagt bij tot een goede nachtrust. De essentiële olie wordt verkregen door stoom-destillatie van de bloemen van deze plant. Bij de ontwikkeling van Lunestil werd gekozen voor deze Lavandula Angustifolia Mill. 80 mg om zich voor het slapengaan te ontspannen en om gemakkelijker in slaap te vallen.
 • Passiebloem (Passiflora incarnata 200 mg). De passiebloem komt oorspronkelijk uit de warmere delen van Noord- en Zuid-Amerika, waar ze door de inheemse bevolking wordt gebruikt om rust te brengen. Passiflora incarnata wordt in de westerse wereld gebruikt voor een goede slaapkwaliteit en werd ook uitvoerig wetenschappenlijk bestudeerd. In de binnenste capsule werd gekozen voor 200 mg Passiflora incarnata die zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.
 • Melatonine 0,295 mg. Je lichaam heeft zijn eigen interne klok die je natuurlijke cyclus van slapen en waken reguleert. Die interne klok regelt hoeveel melatonine je lichaam aanmaakt. Het melatoninegehalte stijgt 's avonds en blijft het grootste deel van de nacht hoog. In de vroege ochtend daalt je melatoninespiegel.
 • Vitamine B6. Door de extra toevoeging van vitamine B6, ondersteunt Lunestil de normale werking van het zenuwstelsel en draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid om fris wakker te worden na een goede nachtrust.

Ingrediënten 

Gehydrogeneerde zonnebloemolie (Helianthus annuus); Passiebloemextract (Passiflora incarnata extract 200 mg); Omhulling: Visgelatine, Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose, Geleermiddel: Gellangom; Lavendelolie(Lavandula angustifólia Mill. 80 mg); Pyridoxinehydrochloride (vit B6 2 mg – 143 % RI*); Melatonine (0.295 mg); Vulstof: Microkristallijne cellulose; Kleurstof: Kopercomplex van chlorofylinen. *RI: referentie-inname.

Bijwerkingen

Mogelijks kan je last hebben van gastro-intestinale klachten (zoals oprispingen/oprispingen met lavendelgeur).
Gebruik Lunestil niet als je allergisch bent voor een van de ingrediënten of als je een verminderde leverfunctie hebt. 

 


Kenmerken
Vorm & Textuur Capsules
Artikelcode 4138145

Lunestil 30 DuocapsulesVoedingssupplement dat bijdraagt tot een goede en gezonde nachtrust dankzij lavendel, passiebloem, melatonine en vitamine B6.

17,24
23,95 Adviesprijs

-28% info

Jouw voordeel t.a.v. adviesprijs € 6,71

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 50 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

 • Gratis thuisbezorging vanaf € 59,-
 • Beoordeling van klanten: 4.7/5
 • Veilig en makkelijk online betalen

Metagenics Metasleep 60 Tabletten
22,83
32,00 Adviesprijs

info
A.Vogel Dormeasan Forte 30 Tabletten
14,77
19,98 Adviesprijs

info
Sleepyl 40 Capsules
17,50
19,95 Adviesprijs

info

Advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker

Jolien Beauty expert

Jolien

Beauty expert