Eigenschappen

Nutrilon 3+ Peuter Groeimelk met Pronutra Advance voorziet in de voedingsbehoeften van kinderen vanaf 3 jaar.

  • Pronutra advance: HMO 3'GL (Human Milk Oligosaccharides), vitamines C en D die dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem en Omega-3 (DHA) draagt bij tot de normale ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. 
  • Bron van calcium & rijk aan vitamine D: voor het behoud van sterke botten. 
  • IJzer: draagt bij tot de normale cognitieve ontwikkeling.
  • GOS/FOS Vezels: onze unieke mix van vezels.
  • Zonder toegevoegde palmolie.
  • Poedermelk in een doos van 800 g in handige hygiënische verpakking met een voorziene ruimte om het maatschepje op te bergen. Ook verkrijgbaar in vloeibare vorm in een fles van 1 l, klaar voor gebruik.

Indicatie

Nutrilon 3+ Peuter Groeimelk is geschikt als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding.

Gebruikstips

  1. Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.
  2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
  3. Ga met het bijgeleverde maatschepje losjes door het poeder en gebruik de afstrijkrand om het overtollige poeder af te schrapen.
  4. Voeg het aantal voorgeschreven maatschepjes toe aan het water. Draai de dop op de fles en schud krachtig verticaal totdat het poeder helemaal is opgelost (10 seconden).
  5. Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols.
  6. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg.

Ingrediënten

Magere melk, lactose (melk), maltodextrine, galacto-oligosachariden (melk), wei product (melk) (gedemineraliseerde wei, wei-eiwitconcentraat), plantaardige oliën (koolzaadolie, zonnebloemolie, high oleic zonnebloemolie, kokosolie), tricalciumfosfaat, fructo-oligosachariden, visolie, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, magnesiumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, kaliumchloride, L-ascorbinezuur, emulgator (sojalecithine), cholinechloride, ijzersulfaat, inositol, magnesiumchloride, melkaroma, zinksulfaat, natrium L-ascorbaat, calcium D-pantothenaat, DL-α-tocoferylacetaat, antioxidant (ascorbylpalmitaat), riboflavine, nicotinamide, retinylpalmitaat, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, kaliumjodide, pteroylmonoglutaminezuur, fytomenadion, D-biotine, cyanocobalamine.

Voorzorgmaatregel

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.


Kenmerken
Vorm & Textuur Poeder
Leeftijd 36+ maanden
Artikelcode 4299855

Terugname van dit product is niet mogelijk, behalve in geval van gebrek! Wij raden aan om babymelk en geneesmiddelen in kleine aantallen te kopen, want soms mag je ze om medische redenen niet meer gebruiken. Om de kwaliteit van deze producten te garanderen, kunnen we ze niet retour aanvaarden of terugbetalen.

Nutrilon 3+ Groeimelk Peuter Vanaf 3 Jaar 800g



Nutrilon 3+ Peuter Groeimelk met Pronutra Advance voorziet in de voedingsbehoeften van kinderen vanaf 3 jaar. Pronutra advance: HMO 3'GL (Human Milk Oligosaccharides), vita...

18,18
19,05 Adviesprijs

-5% info

Jouw voordeel t.a.v. adviesprijs € 0,87

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Nutrilon 3+ Groeimelk Peuter Vanaf 3 Jaar 800g is babymelk, max. 6 toegestaan.

  • Gratis thuisbezorging vanaf € 59,-
  • Beoordeling van klanten: 4.7/5
  • Veilig en makkelijk online betalen

Advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar
Julie Apotheker

Julie

Apotheker

Jolien Beauty expert

Jolien

Beauty expert