Gratis levering vanaf €49
5% welkomstkorting WELKOM5
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Omniplast 2,5cmx5m 1 P/s2,98 (-4%)

2,87

Je bespaart € 0,11

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Direct leverbaar

Bestel voor 13u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 20 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

  • Gratis thuisbezorging vanaf € 49,-
  • Beoordeling van klanten: 9.2/10 - 19.365 beoordelingen
  • Veilig en makkelijk online betalen

Verzendmethode: Postnl Verzendmethode: DPD Betaalmethode: Ideal Betaalmethode: Visa Betaalmethode: Mastercard Betaalmethode: Paypal


Fixatiepleister van textielweefsel. Een tape die goed blijft zitten, bijvoorbeeldom een verband vast te zetten of een sonde of canule te bevestigen.

Indicatie

Voor het fixeren van allerlei verbanden en het vastzetten van sondes, canules ofkatheters. Geschikt voor patiënten met een normale huid. Voorzichtigheid is geboden bij een gevoelige huid.

Gebruik

De huid moet droog zijn voor het aanbrengen van de tape.

Eigenschappen

Omniplast® is lucht- en vochtdoorlatend omdat de kleeflaag in banen isaangebracht. De tape blijft goed op zijn plaats, maar kan desondanks pijnloos worden verwijderd zonder kleverige resten op de huid achter te laten. Omniplast is zowel in de lengte als overdwars gemakkelijk te scheuren, zonder dat de tape begint te rafelen. Omniplast® absorbeert geen röntgenstralen en hoeft voor een röntgenonderzoek dan ook niet te worden verwijderd. Omniplast® laat geen uv- A, uv-B en uv-C-zonnestralen door.

Artikelcode: 3510831