Eigenschappen

Vasocedine pseudoephedrine is een geneesmiddel voor de behandeling van de symptomen van een verstopte neus bij ontstekingen van het neusslijmvlies.

Gebruiksadvies

  • 1 tablet, 3 tot 4 x per dag
  • De tablet innemen met wat water, zonder te kauwen

Ingrediënten

De werkzame stof in Vasocedine pseudoephedrine is pseudo-efedrine hydrochloride 60 mg.
De andere stoffen in Vasocedine pseudoephedrine zijn cellactose - magnesiumstearaat - colloïdaal siliciumdioxide. Omhulling: hydroxypropylmethylcellulose - microkristallijne cellulose - hydroxypropylcellulose - polyethyleenglycol - kaliumaluminiumsilicaat - titaandioxide - ijzeroxide - ponceau 4R (E124) - oranjegeel S (E110).


Kenmerken
Vorm & Textuur Sliktabletten
Bijsluiter Lees aandachtig de bijsluiter
Artikelcode 1513936

Terugname van dit product is niet mogelijk, behalve in geval van gebrek! Wij raden aan om babymelk en geneesmiddelen in kleine aantallen te kopen, want soms mag je ze om medische redenen niet meer gebruiken. Om de kwaliteit van deze producten te garanderen, kunnen we ze niet retour aanvaarden of terugbetalen.

Vasocedine Pseudoefedrine Verstopte Neus 30 TablettenVasocedine pseudoephedrine is een geneesmiddel voor de behandeling van de symptomen van een verstopte neus bij ontstekingen van het neusslijmvlies. Gebruiksadvies 1 tablet...

9,23

Geneesmiddel

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Product is momenteel niet beschikbaar.