Gratis levering vanaf €49
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Voltaren Emulgel Forte 2% 150g31,29 27,08

-13%

Je bespaart € 4,21

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Direct leverbaar

Bestel voor 15u, vandaag verzonden

Snel leverbaar

Verzending binnen 1 à 2 werkdagen

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is tijdelijk niet voorradig

Uit handel

Dit product is uit handel

Voor dit product geldt een maximum bestelhoeveelheid van 20 stuks. Voor een grotere bestelling, gelieve de klantendienst te contacteren.

  • Gratis thuisbezorging vanaf € 49,-
  • Beoordeling van klanten: 9.2/10 - 6.504 beoordelingen
  • Veilig en makkelijk online betalen

Verzendmethode: DPD Verzendmethode: Postnl Betaalmethode: Ideal Betaalmethode: Visa Betaalmethode: Mastercard Betaalmethode: Paypal

Lees aandachtig de bijsluiter van Voltaren Emulgel Forte 2% 150g


Eigenschappen

Voltaren Emulgel Forte wordt gebruikt om pijnlijke spieren en gewrichten te verlichten, daarbij kan de gel de ontsteking en zwelling te verminderen.

Het verlicht snel de (matige tot sterke) pijn, verbetert de beweeglijkheid en helpt het terugwinnen van een normaal functioneren. Voltaren Emulgel Forte kan gebruikt worden bij volwassenen (18 jaar en ouder): voor sommige vormen van reuma (behoort tot de bevoegdheid van de arts). Een behandeling met Voltaren Emulgel Forte werkt hoofdzakelijk op de symptomen. 

Indicatie

Bij volwassenen en adolescenten van 14 jaar en ouder voor de plaatselijke behandeling van: ontsteking na kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten. 

Gebruik

Voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: 

  • Breng de gel om de 12 uren (bij voorkeur 's morgens en 's avonds) aan op de pijnlijke plek.
  • Duw zachtjes een kleine hoeveelheid gel uit de tube en breng aan op het pijnlijke of gezwollen gebied en wrijf het zachtjes in.
  • De benodigde hoeveelheid zal variëren afhankelijk van de grootte van het pijnlijke of gezwollen gebied; een hoeveelheid ter grootte van een kers tot een walnoot zal doorgaans voldoende zijn.
  • Je zal mogelijk een licht verkoelend effect ondervinden als je de gel inwrijft.
  • Tenzij de handen het gebied zijn dat behandeld wordt, moet je jouw handen afvegen met absorberend papier nadat je de gel hebt ingewreven en ze vervolgens wassen, om zo accidenteel contact met de mond en de ogen te vermijden.
  • Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel Forte opgedroogd is.

Hoe lang Voltaren Emulgel Forte gebruiken? 

Volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: De behandeling van kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten mag niet langer dan 2 weken duren. Enkel volwassenen (18 jaar en ouder): De behandeling van reuma mag niet langer dan 3 weken duren. 

Een langere behandelingsduur kan eventueel worden geadviseerd door een arts. Gebruik niet langer dan nodig gedurende een zo kort mogeljike periode. Als de pijn of zwelling niet verbeteren binnen de 7 dagen, of als ze erger worden, raadpleeg dan jouw arts

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is diclofenac diethylamine. Elke gram gel bevat 23,2 mg diclofenac diethylamine, overeenkomend met 20 mg natriumdiclofenac (2%). De andere stoffen in dit middel zijn butylhydroxytolueen (E 321), carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol (E 1520), parfum Eucalyptus Sting en gezuiverd water

Voorzorgsmaatregelen

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals jouw arts of apotheker je dat heeft verteld. Twijfel je over het juiste gebruik? Neem dan contact op met jouw arts of apotheker. 
 

Artikelcode: 4230124