€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Klorane

Klorane vertegenwoordigt een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor huid, haar en ogen. Pazzox heeft tal van Klorane-producten in huis. Maak hier uw selectie en koop ze snel en eenvoudig online!
De Laboratoires Klorane selecteren met de grootste zorg planten met heilzame eigenschappen voor hun producten. Vanuit pure plantenextracten worden via de modernste technieken kwaliteitsvolle verzorgingsproducten bekomen met comfortabele texturen en aangename geuren.
Inmiddels omvat het Klorane-assortiment een zeer gevarieerde productenwaaier, waaronder voor elk haartype een op maat gemaakte shampoo. Klorane ontwikkelde tevens droogshampoo’s en een productlijn tegen haaruitval. Daarnaast staat Klorane ook bekend voor een waaier aan zeepvrije douchegels in verschillende kleuren en sprankelende geuren. Ook ontharingsproducten geschikt voor de gevoelige huid behoren tot het gamma. Voor de verzorging van de ogen bestaan er kalmerende en ontzwellende producten. De make-up removers op basis van korenbloemwater reinigen de ogen in alle zachtheid.
Klorane Bébé bestaat uit een assortiment verzorgingsproducten voor de allerkleinsten. Jonge kinderen vanaf 3 jaar kunnen gebruik maken van de lijn Petit Junior. Zo kunnen ze zich spelenderwijs leren wassen met de zeepvrije Klorane Petit Junior Douchegel voor huid en haar.


1 - 36 van de 66 producten