Gratis levering vanaf €49
5% welkomstkorting WELKOM5
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Lactacyd

Lactacyd biedt al meer dan 60 jaar een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor de dagelijkse intieme hygiëne van de vrouw. Wilt u een Lactacyd-product kopen? Dat kan eenvoudig en discreet in onze online apotheek!
Hormonale veranderingen of activiteiten kunnen het natuurlijke evenwicht van uw vagina verstoren. Zo kan uw vagina wat extra aandacht gebruiken bij menstruatie, zwangerschap, menopauze of na het sporten. Lactacyd ontwikkelde een breed assortiment aangepast aan elke levensfase. Het Lactacyd-gamma bestaat uit wasemulsies, wasgels en zachte mousses die u in het bad of onder de douche kunt gebruiken voor een extra verzorgd en fris gevoel. Er bestaan verschillende soorten voor dagelijks gebruik of aangepast aan een specifieke verzorging. Daarnaast zijn er ook intieme tissues in een handige meeneemverpakking.
Alle Lactacyd-producten zijn zeepvrij en bestaan uit milde ingrediënten, zoals melkzuur dat van nature door het vrouwelijk lichaam wordt aangemaakt om de intieme zone te beschermen. Aangezien de formules van Lactacyd verrijkt zijn met het lichaamseigen melkzuur en een speciaal aangepaste zuurtegraad hebben, zijn ze geschikt om de natuurlijke balans van uw intieme zone te behouden of te herstellen.


1 - 7 van de 7 producten