Gratis levering vanaf €49
5% welkomstkorting WELKOM5
Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Vichy Homme

Vichy Homme heeft een complete lijn voor lichaam en huidverzorging bij mannen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld om een hoge en kalmerende werkzaamheid te kunnen garanderen. De producten van Vichy Homme zijn ook geschikt voor een gevoelige mannenhuid

Een mannenhuid verschilt sterk van een vrouwenhuid daarom is het aangewezen steeds de producten te gebruiken die voor jouw huid van toepassing zijn. De mannenhuid heeft een andere structuur en is dikker. We vinden een hoog aantal talgklieren en poriën met een grotere diameter terug op een mannenhuid. Dit wil zeggen dat de huid van een man vaak vetter is of meer onzuiverheden heeft dan die van een vrouw. De Hydra Cool+ kan hiervoor de oplossing zijn.  

Het huidverouderingsproces van een man begint later maar de rimpels die tevoorschijn komen zijn meer uitgesproken dan bij een vrouw. De Vichy Homme Structuur Force Complete en de Anti-ageing Hydrating Moisturiser zullen de mannenhuid helpen die uitgesproken rimpels te onderdrukken.  Gelukkig denkt Vichy ook aan het gemak van de man, daarom hebben ze hun douche producten in een 2- in 1 formule uitgebracht. Zodat huid en haar met hetzelfde product kunnen worden verzorgt. Tot slot is er ook nog de Vichy Homme Deodorant die tot wel 72u onaangename geurtjes kan verdoezelen. 

Loading animation
- van de producten