🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €29FREE29
Uitstekend

Stress

Hoe kan je de dagelijkse stress verminderen en meer balans vinden in je leven? In de draaikolk van het moderne leven lijkt het een moeilijke uitdaging om jezelf te beschermen tegen de alledaagse stress. In ons blogartikel ‘SOS stress’ vertellen we hoe stress precies werkt en hoe je ermee kan omgaan. Als aanvulling ontdek je hieronder onze aanbevolen supplementen om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. 

  • MagneBplusD combineert magnesium met vitamine D en B-complex. Een tekort aan één van deze voedingsstoffen kan leiden tot prikkelbaarheid, vermoeidheid en spierkrampen.
  • Sediplus Sleep Forte bevat het slaaphormoon melatonine en valeriaan dat rustgevend werkt bij malende gedachten. Deze synergetische combinatie vergemakkelijkt het inslapen en zorgt voor een uitgerust gevoel bij het ontwaken.
  • Moodlab Positive Mind & Energy bevat saffraan dat helpt bij negatieve gedachten en tekort aan motivatie. Om je geestelijk prestatievermogen te verhogen en je recuperatievermogen te verbeteren, werd rhodiola toegevoegd aan de formule. Deze combinatie is ontwikkeld voor wie last heeft van een mentale dip.
  • Librestil is een duocapsule met lavendel dat rustgevend werkt, én ashwagandha dat je geestelijk prestatievermogen verbetert bij vermoeidheid. Deze combinatie is ideaal bij een stressvolle periode waarbij zowel gejaagdheid als vermoeidheid ervaren wordt.
  • Sediplus Relax Direct helpt je snel tot rust komen bij kortstondige stress.

Loading animation
van de producten
Onze Keuze
+ Cadeau
Sediplus Sleep Forte 80 Tabletten
28,09
48,50 Adviesprijs

info

Voor een natuurlijke kwalitatieve nachtrust

Onze Keuze
+ Cadeau
MagneBplusD 120 tabletten
41,61
49,95 Adviesprijs

info

Goede formule bij stress, vermoeidheid & spierkrampen

Mental Balance Box
34,00

+ Cadeau
Moodlab Positive Mind & Energy 60 Capsules
33,90
39,90 Adviesprijs

info
+ Cadeau
Sediplus Relax Direct 30ml
7,99
10,45 Adviesprijs

info
+ Cadeau
Librestil Ondersteuning bij Stress 30 Duocapsules
14,91
23,95 Adviesprijs

info