€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €59 WELKOM5
Uitstekend

Veelgestelde vragen over bestellen op Pazzox

Hoe plaats ik een bestelling?

Online bestellen is niet ingewikkeld op Pazzox. In enkele stappen kies je een product, hoe je wilt betalen en wanneer je het pakketje wilt ontvangen of ophalen. Lees hier meer over op  de pagina 'Bestellen'.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Net een bestelling gedaan maar ben je iets vergeten. Of heb je het product toch niet nodig. Geen probleem! Neem direct contact op met onze klantendienst. Zolang de bestelling de apotheek nog niet verlaten heeft, kunnen we deze direct voor je wijzigen of annuleren.

Is je pakketje al onderweg? Dan kun je de bestelling actief weigeren. Je geeft dan aan de koerier door dat je het pakket niet wilt hebben. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, nemen we contact met je op om tot een oplossing te komen. Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is kosteloos. Heb je het pakket wel bij de koerier geaccepteerd? Dan zijn de verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening.

Hoe vind ik een product?

Om je zoektocht te vergemakkelijken, zijn onze producten gesorteerd volgens categorie. Je vind de hoofdcategorieën op de pagina 'Apotheek'. Ken je het merk van het product? Dan kan je via de pagina 'Merken' alle merken in alfabetische volgorde terugvinden. Via de handige zoekfunctie bovenaan de pagina kan je bovendien je zoekopdracht verfijnen door te zoeken op naam, merk of trefwoord.

Ik vind een bepaald product niet. Hoe kan ik het bestellen?

Ben je op zoek naar een product, maar vind je het niet? Kijk dan goed of er geen tikfout in de zoekopdracht staat.

Misschien is het product een geneesmiddel dat niet verkrijgbaar is zonder voorschrift in België of niet verkrijgbaar is via een apotheek. Mogelijks is het product niet meer voorradig of is het niet opgenomen in ons assortiment.

In principe kunnen wij alle in België geregistreerde geneesmiddelen (zonder voorschrift) en medische hulpmiddelen online aanbieden. Neem gerust contact met ons op en we bekijken of we het product dat je zoekt voor je kunnen bestellen en of we het kunnen toevoegen aan ons assortiment.