€5 Welkomstkorting 🎁 vanaf €59 WELKOM5

Ondersteuning voor Studenten

Kies voor gezonde levensstijl tijdens de examenperiode! Ga voor gezonde voeding, voldoende slaap en lichaamsbeweging. Voedingssupplementen kunnen je extra ondersteunen tijdens die intense periode. Last van het omgevingsgeluid? Dan zijn oordopjes de ideale oplossing om ongestoord te blokken. 

We geven je graag wat uitleg over het effect van de actieve stoffen in onze geselecteerde voedingssupplementen:

  • Cafeïne en guarana kunnen helpen bij het verbeteren van de alertheid en het concentratievermogen. Het kan echter ook leiden tot rusteloosheid en slaapproblemen als het te veel wordt ingenomen. Het is dus belangrijk om jouw cafeïne-inname te beperken tot een redelijk niveau en het niet te laat op de dag in te nemen.
  • B-vitaminen zijn belangrijk voor de hersenfunctie en energieproductie. Een supplement met een B-complex kan helpen bij het verbeteren van de mentale prestaties en het verminderen van vermoeidheid. Daarnaast kunnen ook een tekort aan ijzer en zink concentratieproblemen en vermoeidheid in de hand werken. Daarom dat je de toevoeging van deze mineralen bij enkele van onze geselecteerde voedingssupplementen kunt vinden.
  • Rhodiola Rosea is een kruid dat kan helpen bij het verminderen van stress en vermoeidheid, en het verbeteren van de concentratie en het geheugen.
  • Ginseng kan ook helpen bij het verminderen van stress en vermoeidheid en het verbeteren van de mentale prestaties.
  • Gingko biloba zou de doorbloeding, het denkvermogen, geheugen en concentratie kunnen verbeteren en sommigen ondervinden zelfs dat het oorsuizen vermindert.
  • Bacopa monnieri zou kunnen helpen tegen angst, concentratieproblemen, slecht geheugen en epilepsie,

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige supplementen kunnen interageren met medicijnen of gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, dus het is altijd het beste om jouw arts te raadplegen voordat je begint met het nemen van supplementen. Kies het voedingssupplement dat het best bij je past of vraag je persoonlijk advies via onze klantenservice. 

Loading animation
van de producten
Onze Keuze
Box je Gezond
StudentBox - Voordeelpakket
55,69 39,00
info

Study smart now, play hard later

Alpine Sleepdeep Oordoppen 1Paar
17,42 14,11
info

TonixX B-activ Energie 120 Tabletten
54,50 40,88
info

Biocure Long Action Intellect 40 Tabletten
27,95 22,78
info

Onze Keuze
ExamixX Concentratie & Prestatie 30 Tabletten
23,50 19,06
info

Om je concentratie en prestatie te verbeteren

Metagenics MetaStudent Multivitamine 60 Tabletten
28,40 23,65
info