Ondersteuning voor Studenten

Kies voor gezonde levensstijl tijdens de examenperiode! Ga voor gezonde voeding, voldoende slaap en lichaamsbeweging. Voedingssupplementen kunnen je extra ondersteunen tijdens die intense periode. Last van het omgevingsgeluid? Dan zijn oordopjes de ideale oplossing om ongestoord te blokken. 

We geven je graag wat uitleg over het effect van de actieve stoffen in onze geselecteerde voedingssupplementen:

  • Cafeïne en guarana kunnen helpen bij het verbeteren van de alertheid en het concentratievermogen. Let op! Bij sommigen kunnen deze stoffen leiden tot rusteloosheid en slaapproblemen. Het is dus belangrijk om jouw cafeïne-inname te beperken tot een redelijk niveau en niet te laat in te nemen.
  • B-vitaminen zijn belangrijk voor de hersenfunctie en energieproductie. Een supplement met een B-complex kan helpen bij het verbeteren van de mentale prestaties en het verminderen van vermoeidheid. Daarnaast kunnen ook een tekort aan ijzer en zink concentratieproblemen en vermoeidheid in de hand werken. Daarom dat je de toevoeging van deze mineralen bij enkele van onze geselecteerde voedingssupplementen kunt vinden.
  • Rhodiola Rosea is een kruid dat kan helpen bij het verminderen van stress en vermoeidheid. Het verbetert ook je concentratievermogen en geheugen.
  • Ginseng kan ook helpen bij het verminderen van stress en vermoeidheid en het verbeteren van de mentale prestaties.
  • Gingko biloba kan de doorbloeding, het denkvermogen, geheugen en concentratie verbeteren. Sommigen ondervinden zelfs dat het oorsuizen vermindert.
  • Bacopa monnieri kan helpen tegen angst, concentratieproblemen, slecht geheugen en epilepsie,

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige supplementen kunnen interageren met medicijnen of gezondheidsproblemen veroorzaken, dus het is altijd beter om jouw huisarts te raadplegen voordat je begint met het nemen van supplementen. 

Loading animation
van de producten
Defatyl Energy Plus 28 Flesjes
20,85
32,95 Adviesprijs

info
Alpine SleepDeep 1 Paar Oordoppen
12,89
17,42 Adviesprijs

info
StudentBox
39,00

ExamixX Concentratie & Prestatie 30 Tabletten
22,46
24,95 Adviesprijs

info
MetaStudent 60 tabletten
29,70