🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €39ACTIE39
🚛 Wegens drukte mogelijks 1-2 dagen vertraging

Hooikoorts

- Elien - Welzijn & Gezondheid

De winter maakt plaats voor de lente. Kijk jij uit naar die eerste warme zonnestralen? Of heb je in het voorjaar last van jeukende ogen, loopneus en niesbuien? Dan heb je waarschijnlijk allergische rhinitis, ook wel hooikoorts genoemd.Dat pollenseizoen kan nogal vervelend zijn, daarom helpen we je graag met tips om je klachten te verlichten.

Lees meer

SOS stress: wat kan je doen om stress te behandelen?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Het fenomeen stress is niemand onbekend. Dat je nerveus bent voor een sollicitatiegesprek of onrustig wordt in de file, ligt voor de hand. Maar weken of zelfs maandenlang onder spanning staan, kan problematisch zijn. Om te voorkomen dat je batterijen leeglopen, is het belangrijk om stress te behandelen. In deze blog vertellen we hoe stress precies werkt en hoe je ermee kan omgaan, zonder medicijnen aan te wenden. Lees even mee! 

Lees meer

Bruine vlekken op je huid. Hoe krijg je ze?

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Bruine vlekjes bestaan in alle vormen en maten: een neus vol sproetjes, een moedervlek hier en daar, enkele ouderdomsvlekken tot een zwangerschapsmasker… Bijna iedereen heeft wel een aantal gekleurde vlekjes op de huid staan. Een klein deel van deze vlekjes zijn al aanwezig bij de geboorte, de meeste verschijnen in de loop van de jaren. Maar hoe krijg je deze? En wat kan je eraan doen? In dit artikel brengen we je meer bij over pigmentvlekken. 

Lees meer

De beste tips om zonneallergie te behandelen

- Julie - Schoonheid & Hygiëne

Begeef jij je bij de eerste zonnestralen liefst zo snel mogelijk naar buiten? Dat begrijpen we goed! Maar wanneer je nadien met zonne-uitslag kampt, is dat allesbehalve aangenaam. Hoe ga je de jeuk te lijf? Hoe stimuleer je het genezingsproces? Wij delen graag onze beste tips om zonneallergie te behandelen.

Lees meer

No pain, no gain? Alles wat je moet weten over spierpijn na sporten

- Elien - Afslanken

Een intensieve sportsessie kan enorm deugd doen. Je voelt je gelukkiger, verbetert je conditie en boost je gezondheid. Maar wie zijn fysieke grenzen verlegt, kan spierpijn na sporten ervaren. Volkomen normaal, maar stijve spieren kunnen wel vervelend zijn. Wat kan je doen tegen spierpijn? Wij delen graag onze beste tips en tricks! 

Lees meer