Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Tips om overmatig zweten onder controle te houden.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Hoewel zweten een nuttig afweermechanisme van het lichaam is, wordt transpiratie in het dagelijkse leven als vervelend ervaren. Dankzij onze zweetklieren blijft het lichaam een optimale temperatuur behouden. Wanneer je lichaam te warm krijgt, produceren de zweetklieren in de huid vocht. Met enkele tips zoals bijvoorbeeld een antiperspirant helpen we je graag overmatig zweten onder controle te houden. 

Lees meer

Cellulite verminderen: de feiten en fabels op een rij

- Jotti - Schoonheid & Hygiëne

Kamp je met putjes in je billen of dijen? Je bent helemaal niet de enige, integendeel zelfs. De meeste vrouwen worden vroeg of laat geconfronteerd met cellulite. Wil je korte metten maken met je sinaasappelhuid? Er circuleren heel wat magische middeltjes, maar die doen niet allemaal wat ze beloven. Wij scheiden de feiten van de fabels! 

Lees meer

De beste tips om zonneallergie te behandelen

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Begeef jij je bij de eerste zonnestralen liefst zo snel mogelijk naar buiten? Dat begrijpen we goed! Maar wanneer je nadien met zonne-uitslag kampt, is dat allesbehalve aangenaam. Hoe ga je de jeuk te lijf? Hoe stimuleer je het genezingsproces? Wij delen graag onze beste tips om zonneallergie te behandelen.

Lees meer

Kalknagels: wat is de oorzaak en hoe kom je er van af?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Het is niet vreemd dat een kwart van onze bevolking last heeft van kalknagels. De schimmel die de nagels aantast is zeer besmettelijk. De aandoening is in de meeste gevallen niet pijnlijk, maar het kan wel een impact hebben op je zelfvertrouwen. Stop met die onsierlijke voeten te verstoppen! Ontdek hier hoe je kalknagel kan behandelen en voorkomen.

Lees meer

Van ontstoken tot open blaren: zo moet je jouw blaar behandelen

- Julie - EHBO & Thuiszorg

Je koopt een prachtig paar schoenen en voelt de pijn na een honderdtal meter de kop opsteken. Of je spit de tuin om, maar de schop laat haar sporen na op je handen. Dat blaren enorm vervelend zijn, hoeven we je niet te vertellen. Toch zijn er nog veel twijfels over de juiste manier om blaren te behandelen. Moet je de blaar openprikken of niet? Wij bezorgen je graag een helder overzicht!

Lees meer