🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €39ACTIE39
🚛 Wegens drukte mogelijks 1-2 dagen vertraging

Smeren maar! Alles over zonnecrèmes voor baby’s.

- Julie - Zwangerschap & Baby

Daar is eindelijk de zon! Wanneer de eerste zonnestralen verschijnen, is het ook belangrijk om je zonnecrème boven te halen. Je tegenspartelend kleintje insmeren met zonnecrème is niet altijd even gemakkelijk. Toch is het belangrijk om je baby goed te beschermen tegen de schadelijke UV stralen van de zon. Baby en zon zijn namelijk een gevaarlijke combinatie. Hier lees je hoe je je baby beschermt tegen de zon en waar je op moet letten bij het kiezen van een zonnecrème. 

Lees meer

Wat is fytotherapie?

- Elien - Alternatieve Geneeskunde

Fytotherapie is een alternatieve geneeskunde waarbij men geneeskrachtige planten of kruiden gebruikt om gezondheidsklachten te behandelen. Maar hoe werkt fytotherapie? En is de werking wel wetenschappelijk bewezen? In dit artikel maken we je wegwijs in de geneeskracht van planten.

Lees meer

Wat is bachbloesem?

- Elien - Alternatieve Geneeskunde

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam,’ dat is de basis van Bachbloesems. Heb jij soms problemen om je emoties onder controle te houden? Misschien zijn Bachbloesems een helpende hand om jouw emotioneel evenwicht terug te vinden. 

Lees meer

Wat is de beste tandpasta voor jouw gebit?

- Marlies - Schoonheid & Hygiëne

Net zoals je persoonlijkheid en DNA, is ook je gebit uniek. Daarom is er niet één tandpasta die bij iedereen past. Gevoelige tanden, gele tanden, kwetsbaar tandvlees … Er zijn tal van factoren waar je rekening mee moet houden. Benieuwd naar de beste tandpasta voor jouw gebit? In deze blogpost helpen we je graag om het bos door de bomen te zien.

Lees meer

Kaliumjodide bij een nucleair ongeval

- Elien

Bij een nucleair ongeval zal het innemen van de juiste dosis stabiel, niet-radioactief kaliumjodide op het juiste moment de schildklier verzadigen, zodat je schilklier op dat moment geen radioactief jodium meer kan opnemen. 

Lees meer