Gratis levering vanaf €49 Kies makkelijk en snel tussen 20.000 producten

Verwen je papa met een origineel geschenk!

- Pazzox - Schoonheid & Hygiëne

Vaderdag komt er bijna aan! Het moment om papa eens goed te verwennen. Ben je inspiratieloos en kan je wel enkele tips gebruiken? Dan stellen wij graag onze favorieten voor.

Lees meer

Filorga: een liftend effect tegen huidveroudering!

- Julie - Schoonheid & Hygiëne

Filorga is het eerste Franse laboratorium van esthetische geneeskunde. Het werd opgericht in 1978 door Michel Tordjman, een Franse dokter in esthetische geneeskunde met een fascinatie voor cellulaire biologie.

Lees meer

Tips voor het ideale moederdag geschenk!

- Julie - Schoonheid & Hygiëne

Volgende week is het weer zo ver! Dé dag om de vrouw die er altijd voor je is eens in de bloemetjes te zetten. Geef je dit jaar liever eens iets anders dan bloemen? Wij verzamelden enkele tips zodat je het perfecte geschenk hebt om je moeder eens echt te vertellen hoe speciaal ze voor je is. Neem een kijkje en verras jouw mama met een van onze verzorgingsproducten.

Lees meer

Onze aanraders voor het wintersporten

- Eva - Schoonheid & Hygiëne

Verse sneeuw, gezonde berglucht, inspanning (ski/snowboard) en de nodige ontspanning (après-ski). Ja, menig wintersportfan voelt het alweer kriebelen! Heb jij je trip nog te goed, neem dan zeker je voorzorgen voor een aangepaste gelaatsverzorging! De felle zon, die weerkaatst op de witte sneeuw en de koude lucht zijn niet lief voor je huid. Onze aanraders voor een geslaagde wintervakantie.

Lees meer

Onze top 5 voor een sterk immuunsysteem

- Eva - Vitamines & Voedingssupplementen

De dagen worden korter en het wordt kouder... Ja, daar is hij weer, de lange winter. We voelen ons sneller moe en zijn vatbaar voor ziektes. Het is geen fabeltje dat we sneller ziek worden in de wintermaanden. De verwarming staat op, we kruipen dichter bij elkaar. Virussen en bacteriën krijgen volop de kans om zich snel en goed te verspreiden. We geven je graag onze top 5 om de winter door te komen.

Lees meer