€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Welke basisverzorging heb je als man écht nodig?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Iedereen weet dat een eerste indruk belangrijk is. En dat begint met een goede persoonlijke verzorging. Meer en meer mannen zijn zich hiervan bewust en kopen vaker verzorgingsproducten. De cosmeticasector speelt daar gretig op in door tal van mannenproducten te produceren. Maar wat heb je nu écht nodig? In deze blog vind je de perfecte mannenverzorging die elke dag een halfuurtje van je tijd in beslag neemt. 

Lees meer

Stoppen met roken, hoe begin je daar nu best aan?

- Elien

De wilskracht om te stoppen is de belangrijkste stap. De meeste rokers stoppen met roken op eigen houtje. Het blijven volhouden is te danken aan een goede voorbereiding en een flinke dosis motivatie. Maar omdat ieder lichaam anders reageert op verslavingen, heb je soms gewoon hulp nodig. Met een stopplan en externe hulp kan je jouw slaagkansen vergroten. Ontdek onze tips en verhoog je slaagkans!

Lees meer

Hoe draag je een mondmasker correct?

- Elien

Het dragen van een mondmasker helpt om de verspreiding van Covid-19 te beperken, maar alleen wanneer je het masker correct draagt. Opzetten, afzetten, dragen, wassen en bewaren zijn handelingen die je met de nodige zorg moet doen.

Lees meer

Alles wat je wil weten over fopspeentjes.

- Elien - Zwangerschap & Baby

Een fopspeen is bedoeld om te voldoen aan de grote zuigbehoefte van een baby. Veel ouders twijfelen als ze een fopspeen willen geven aan hun baby. Het kan heel rustgevend zijn voor je kindje, maar het wordt snel een gewoonte die je moeilijk kan afleren. Is het nu goed of slecht? Welke speen kies je het best? En hoe leer je het foppen het af? In onze blog kom je alles te weten over fopspeentjes. 

Lees meer

De geneeskrachtige werking van Calendula!

- Elien

Calendula staat bekend om zijn ontstekingsremmende en antimicrobiële werking bij huid- en slijmvliesontstekingen, maar ook voor wondgenezing heeft het al zijn helende kracht bewezen. 

Lees meer